Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 7:47:47
|
|
|
|
ZARA
|
Kupi jih 10 pa ne bo treba skoz tam viset 8)!!
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 7:48:27
|
|
|
|
mala važička
|
men je bilo tud že ful zopr hodit v isto lekarno pa še vedno sem naletela na isto farmacevtko, tako da sem potem enkrat šla v lekarno blizu službe enkrat blizu doma včasih pa ko sem bila v BTC-ju pa kar tam.
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 7:48:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Zara ima prav:)-problem rešen :bravo:
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 7:51:39
|
|
|
|
Maša26
|
Meni je bilo tudi že nerodno en čas, ko sem jih ves čas kupovala, potem sem se enkrat zapeljala v en drug kraj in jih kupila na zalogo :) In od takrat jih sploh več ne delam, ampak čakam na M. Mi je prehudo videti negativen test pa še pol imam popadke pa z lupo gledam tisto eno črtico ;)
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 7:57:57
|
|
|
|
mala važička
|
maša26 ti si pa karakter. Jaz sem si tud vedno rekla da ne bom probala pred izostankom M pa mi ni nikoli uspelo. Jaz sem probavala teste že en teden prej preden bi morala dobit M. Tko da sem se potem vedno tolažila da je negativen zaradi tega ker sem ga naredila prezgodaj in da imam še vedno možnosti da je uspelo.
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 8:19:12
|
|
|
|
Nyah*
|
:)-:)-:)-:)- kolk smo smesne punce ane! Jest sm sicer delala test le dvakrat in pa sedaj v tretje :bravo::bravo::bravo:, ampak tudi mi jih je bilo nerodno kupit in sem sla v drugi kraj ponje:ups:! Pa kaj potem, ko bodo pa rasli :nosecka: bomo pa vazicke, da bo le kaj:)-:)-!
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 8:23:58
|
|
|
|
koala
|
Poznam to štorijo, jaz sem v tistem času, ko sem imela fazo, da moram narediti test, šla vsakič v drugo lekarno, hvala bogu, da jih je v MB veliko. Ah, kaj vse ne počnemo, sicer pa če niste iz kakšnega majšega kraja, a mislitie da si nas zapomnijo pri tolikih ljudeh? Nimam pojma.
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 8:29:01
|
|
|
|
Linda25
|
..... kaj ti bo nerodno. Če nima drugega dela, pa naj opravlja. Jaz se s tem ne bi obremenjevala. Bodi samozavestna in se ne oziraj ozrioma ignoriraj. Naj jih bo sram, če so opravljale. Obstaja pa tudi verjetnost, da sploh ni letelo na tebe.
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 8:29:03
|
|
|
|
Nyah*
|
Obup, :grrr::grrr::grrr:, opravljivke nagravzne! kaj jih pa briga, babe smotane:grrr::grrr:!
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 8:54:13
|
|
|
|
kofetek2010
|
v Šparu tud prodajajo neke teste za ugotavljanje nosečnosti :)
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 9:49:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Mam rešitev zate: ko boš pred pultom rečeš: en clear blue prosim. Ko ti ga da, pa rečeš: pa ste mi dali takega, da bo tokrat zagotovo pokazal plusek? Potem se nasmejiš in bo poštekala farmacevtka, da se trudiš met otročka, pa te bo potem vedno lepo gledala :)
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 9:59:08
|
|
|
|
marrusa
|
Meni je tudi že nerodno iti v lekarno.Me že vsi poznajo.Pred enim tednom sem šla po zdravila za mamo in ko sem stopila k pultu,me ja farmacevtka vprašala preden sem ji pomolila recept, če da tester. Bilo mi je tako nerodno,da sem se odločila,da ne grem nikoli več,če mi ne zaostane :hudicek: vsaj en teden,pa še takrat bom poslala fanta.
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 10:06:48
|
|
|
|
tinkamiška
|
Meni je blo tudi nerodno pa sem šla enkrat v eno, drugič v drugo, pa še v avto sem se usedla, pa v tretjo:)-:)-:)-pol sem si pa rekla pa kaj me briga in sem hodila še samo v eno, pa je tista za pultom že kr vedla kaj bom rekla, ko sem stopla v lekarno:)- ..., mene bi tut razkurlo, če bi si tam začele kej šušljat une za pultom, ja kaj si pa mislijo, da so, bi jim verjetno kako zabrusla, če pa to ne, bi pa nardila en tak fris, da ga sigurno se ne bi pozable, packe:grrr: Tinka
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 10:07:57
|
|
|
|
ZARA
|
aja,še to sm pozabla povedat...men je blo tud nerodno in sem vedno mojga :love: poslala...problem solved!!!
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 10:11:09
|
|
|
|
tinkamiška
|
Jst sem ga tut enkrat in to v nedeljo, v dežurno lekarno:)-:)-:)- Bogi mu potem niklo več ni blo treba it:)-
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 14:25:07
|
|
|
|
Mijavček
|
Ko sem jaz še delala teste... sem tud mal zardevala tam,:ups: potem mi je pa čisto vseeno ratalo... Naj si misli, kar si če, njen job je jasno določen, če si pa dela ene predsodke, pa tok slabše zanjo... taki ljudje niso vredni niti da jih v oči pogledaš. ZA UNO, KI SE NI PREDSTAVILA... a ne velja za farmacevtke nekaj takega kot za dohtarje... varovanje zasebnosti pa to? :zmeden2: kakšna kura... očitno raznorazne kokoši kokodakajo že v vseh poklicih! Moj primer: sestra pri moji osebni zdravnici me je sred polne čakalnice spraševala, če sem že noseča :bravo::bravo: Lep dan, Mijavček:muca:
|
|
|
|
Nerodno mi je v lekarni... 23.5.2005 16:21:11
|
|
|
|
SOONka
|
Jaz sem sla v tri razlicne :)-, ker so me lekarnarke sprasevale kaj je test pokazal in zakaj rabim se enega. Preklete firbcne babe. :grrr:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Datum porodaendrinaKako je prišlo do datuma poroda?počakala sem na popadke (
70%)
sprožili so mi ga zaradi medicinske indikacije (
20%)
spro (
10%)
Število vseh glasov: 258Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!