Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
vloga za dodatek za nego in varstvo 23.5.2005 7:00:08
|
|
|
|
dory
|
Jest sem izvide iz ravojne. Od pediatra nic. Pa sem dobla odobreno.
|
|
|
|
vloga za dodatek za nego in varstvo 23.5.2005 7:30:34
|
|
|
|
AnBan
|
Jaz sem dala izvide s pediatrije na Jesenicah, od osebnega pediatra pa nič. Teja koliko časa si čakala, da so ti odobril...jaz kar čakam, pa čakam:(:(:(, sem pa oddala sredi aprila. BTW mata z Majem fino, lepo, novo slikco:bravo::bravo::bravo:
|
|
|
|
vloga za dodatek za nego in varstvo 23.5.2005 8:07:34
|
|
|
|
kr1a
|
Jaz sem na odgovor čakala več kot mesec in pol in dobila odobreno.
|
|
|
|
vloga za dodatek za nego in varstvo 23.5.2005 8:27:59
|
|
|
|
dory
|
Anita,mislim,da alergija ne sodi zraven...ne vem...so ful strogi kar se tega tice...cakala sem pa 60 dni od oddaje :)
|
|
|
|
vloga za dodatek za nego in varstvo 23.5.2005 8:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Če ti npr. vlogo zavrnejo ali jo lahko še pozneje enkrat vložiš? Bojana
|
|
|
|
vloga za dodatek za nego in varstvo 23.5.2005 8:35:29
|
|
|
|
AnBan
|
Teja men so rekli, da če je alergija na več kot tri živila, pol da upoštevajo...no bomo vidli kaj bo!
|
|
|
|
vloga za dodatek za nego in varstvo 23.5.2005 8:38:25
|
|
|
|
dory
|
Drzim pesti,da odobrijo...ceprav so res ful strogi...tara9 je recimo dobila zavrnjeno,pa bi skor mogla dobit...
|
|
|
|
vloga za dodatek za nego in varstvo 23.5.2005 11:02:27
|
|
|
|
Mina1
|
Kdaj pa to sploh oddaš, recimo izvid z vlogo. A ko dobiš recimo izvid, oddaš NOVO vlogo in tako, ali kako to gre? Recimo, da se ti porodniška konča tam januarja, pa hodiš na razgibavanja v razvojno, pa da hodiš recimo dolgo z razlogom. pa-pa Mina1
|
|
|
|
vloga za dodatek za nego in varstvo 23.5.2005 11:59:52
|
|
|
|
dory
|
Jaz sem oddala pred iztekom porodniske. In oddala oba izvida,ki sem jih dobila iz razvojne. Po tem sem se dobivala izvide ampak ce je enkrat odobreno je ok. Itak ti vloga velja leto dni od odobritve.
|
|
|
|
vloga za dodatek za nego in varstvo 23.5.2005 12:46:39
|
|
|
|
dinika
|
Mene zanima kdaj lahko oddaš prvo vlogo. Koliko more biti otrok star oziroma kaj potrebuješ in kje se dobi vloga. Moja je stara 3,5 meseca in je nedonošenček. Hvala in lp
|
|
|
|
vloga za dodatek za nego in varstvo 24.5.2005 15:28:52
|
|
|
|
SISI25
|
Ne vem sicer če je kakšna meja starosti. Moj je star 6 mesecev in je rekla naj kar dam. Vlogo dobiš na CSD
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?