|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kdaj vgnezditvena krvavitev
8.6.2009 16:41:46   
Amoss
Jaz pa imam eno vprašanje, prvič delamo na dojenčku, prvi je prišel nepričakovano in zato tudi zdaj nimam pojma kako gre vse skupaj.Torej prvi dan M sem imela 18.5. spolne odnose sva imela včeraj in predvčerajšnjim.Danes ko pa sem se zbudila in šla na wc pa sem imela krvavo kot bi dobila M, ampak zdaj pa nič več, bila je rjavkasta kri, ne svetla kot druge pišejo.Malo mi je čudno ker za M bi bilo še malo prezgodaj, ali pa je šlo mogoče za ovulacijsko krvavitev?

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kdaj vgnezditvena krvavitev
9.6.2009 15:51:09   
divans1
Možno!

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.6.2009 8:13:37   
ringa_mami
Amoss, je šlo za vgnezditveno krvavitev?

Meni se je pojavil roza izcedek 4 dni pred user posted image  in še danes ga imam, čisto rahlega. Ju3 naj NE bi dobila user posted image . Držim pesti, da sem user posted image .  

(odgovor članu divans1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.6.2009 9:06:16   
sunprincess
IZVIRNO SPOROČILO: ringa_mami

Meni se je pojavil roza izcedek 4 dni pred user posted image  in še danes ga imam, čisto rahlega. Ju3 naj NE bi dobila user posted image . Držim pesti, da sem user posted image .  

Pri meni je bilo tako prejšnji mesec. Sem bila skoraj 100%, da nama je uspelo, pa je potem prišla Muser posted image  Vseeno držim pesti, da ti je uspelouser posted image

(odgovor članu ringa_mami)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2009 13:12:38   
NATAŠI
vgnezditvena krvavitev je lahko tudi do 16. tedena (to so besede precej priznane ginekologinje)

(odgovor članu sunprincess)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2009 19:22:05   
maša06
Navijam zateuser posted image  da ti je uspelo in da ne bouser posted image

LP

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.6.2009 13:22:28   
Amoss
IZVIRNO SPOROČILO: ringa_mami

Še vedno nisem dobila user posted image , tako da še ne vem, test sem opravila ampak je bil -, tako da še bom počakala kašen tedenuser posted image , potem pa ponovila test

http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash2/hs180.ash2/44293_1531376651554_1448894192_1366808_2554479_s.jpg

(odgovor članu ringa_mami)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.6.2009 16:55:37   
maša06
Navijam zateuser posted image . Jaz sem ravno danes zvedla da sem srečkauser posted image  v tretje!
lp

(odgovor članu Amoss)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.