Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ime na črko D za fanta 9.6.2009 21:23:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Danaj bolj sede od Doriana Ka pa Dino, Dan, Dimitrij DACIAN (Latinsko ime) DALIT (Hebrejsko ime) DAMEK (Slovansko ime) DAMJAN (Grško ime) DAMIEN (Grško ime) DAMIR (Slovansko ime) DAN (Angleško ime) DANI (Angleško ime) DANIEL (Hebrejsko ime) DANILO (Slovansko ime) DANNIELL (Francosko ime) DANNON (Ameriško ime) DANNY (Angleško ime) DANTE (Latinsko ime) DANTON (Angleško ime) DANYL (Hebrejsko ime) DARIAN (Angleško ime) DARIN (Galsko ime) DARIO (Italijansko ime) DARKO (Neznan izvor) DARION (Ameriško ime) DARIUS (Perzijsko ime) DASAN (Ameriško ime) DAVID (Hebrejsko ime) DAVIN (Skandinavsko ime) DAVIS (Angleško ime) DAVOR (Neznan izvor) DAVU DAX (Francosko ime) DAY (Ameriško ime) DEAN (Angleško ime) DEANCE (Ameriško ime) DECEMBER (Angleško ime) DECKER (Angleško ime) DECLAN (Galsko ime) DEJAN (Neznan izvor) DEKA (Afriško ime) DEKEL (Hebrejsko ime) DEL (Angleško ime) DELANO (Galsko ime) DELBERT (Angleško ime) DEMARIO (Italijansko ime) DEMBE (Afriško ime) DEMITRIJ (Grško ime) DEMI (Francosko ime) DEMITRIUS (Grško ime) DEMPSEY (Galsko ime) DEMPSTER (Angleško ime) DENIM (Ameriško ime) DENIS (Francosko ime) DENNIS (Angleško ime) DENTON (Angleško ime) DENZEL (Angleško ime) DEO (Grško ime) DEON (Ameriško ime) DEREK (Angleško ime) DERENIK Armenian DEREX (Ameriško ime) DERION (Ameriško ime) DERMOT (Galsko ime) DERON Armenian DERRY (Galsko ime) DES (Angleško ime) DESI (Špansko ime) DESIDERIO (Špansko ime) DESMOND (Galsko ime) DESTINO (Špansko ime) DEVA (Indijsko ime)
< Sporočilo je popravil hippika -- 9.6.2009 21:36:36 >
|
|
|
|
RE: Ime na črko D za fanta 9.6.2009 22:51:35
|
|
|
|
poli*
|
Dario, Danijel, David, Danej.
|
|
|
|
RE: Ime na črko D za fanta 11.6.2009 9:18:48
|
|
|
|
Calena
|
Meni k imenoma Lorena in Adrian najbolj paše ime Dorian, pa še zelo lepo in ne ravno vsakdanje ime je to.
|
|
|
|
RE: Ime na črko D za fanta 11.6.2009 9:20:13
|
|
|
|
zvesta
|
Darjan
|
|
|
|
RE: Ime na črko D za fanta 11.6.2009 13:34:00
|
|
|
|
Ancy
|
Dorian
|
|
|
|
RE: Ime na črko D za fanta 12.6.2009 13:23:55
|
|
|
|
Žaži
|
Adrian, Lorena, Danis
< Sporočilo je popravil Žaži -- 12.6.2009 13:24:44 >
|
|
|
|
RE: Ime na črko D za fanta 12.6.2009 14:12:30
|
|
|
|
mateyka
|
Devin (irsko galski izvor, pomeni pevec) Darius, Darij (slavni perzijski kralji, pomeni lastnik dobrin)
|
|
|
|
RE: Ime na črko D za fanta 12.6.2009 22:25:02
|
|
|
|
Ursi2
|
Meni sta najbolj všeč David in pa Denis!!! Tudi Dorian ni slabo.!SSta pa oba imena, ki sta prišla v ožji izbor zlo zanimiva.
|
|
|
|
RE: Ime na črko D za fanta 24.6.2009 9:53:22
|
|
|
|
fusia
|
Dorian paše k vašim imenom in tudi drugače zveni kar všečno. Meni je všeč še Dominik.
|
|
|
|
RE: Ime na črko D za fanta 24.6.2009 9:55:25
|
|
|
|
fusia
|
Aja, pa še Dimitrij mi je všeč
|
|
|
|
RE: Ime na črko D za fanta 24.6.2009 13:30:30
|
|
|
|
eternety
|
Meni je všeč Darian.
|
|
|
|
RE: Ime na črko D za fanta 29.6.2009 11:05:30
|
|
|
|
Lorian
|
Z vašo pomočjo smo se odločili za ime Dorian. Hvala!
|
|
|
|
RE: Ime na črko D za fanta 29.6.2009 11:20:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepa imena na D so mi: David, Dejan in Davor.
|
|
|
|
RE: Ime na črko D za fanta 29.6.2009 11:22:52
|
|
|
|
Freycha
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lorian Z vašo pomočjo smo se odločili za ime Dorian. Hvala! odlična izbira, jaz bi se tudi. Imam hčerko Dito, pa če bi bila še ene hčerka, bi bila Dora ali Dharma, fant pa Dorian ali David... nekako so mi imena na D najbolj všeč
|
|
|
|
RE: Ime na črko D za fanta 29.6.2009 11:55:27
|
|
|
|
HuAnita
|
Darjan Poznam enega prikupnega 20-letnika s tem imenom
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?