Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ciljna črta junijske skupine za ICSI v MB 8.6.2009 8:50:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti predlagam, da se pridružiš puncam na IVF-jevkah (je tudi nekaj MB) ali pa na temi ambulanta MB. Pa držim pesti!!!
|
|
|
|
RE: ciljna črta junijske skupine za ICSI v MB 24.6.2009 14:58:16
|
|
|
|
nitkica
|
mi lahko poveste od kdaj ste bile na čakalani listi. jaz sem bila dana na čakalno listo dec. za icsi postopek sedaj se nekaj govori čakanja 1 leto. mogoče veste kaj o tem
|
|
|
|
RE: ciljna črta junijske skupine za ICSI v MB 26.6.2009 13:13:13
|
|
|
|
7lina7
|
načakalno listo sem bila dana septembra 2008. postopek pa je bil zdaj junija. če so čakalne vrste zdaj kaj daljše pa ne vem.
|
|
RE: ciljna črta junijske skupine za ICSI v MB 2.7.2009 12:53:10
|
|
|
|
nitkica
|
če malo razmišljam, če si bila v seb in si imela postopek sedaj. mogoče lahko pričakujem dva meseca preden sem bila dana na čakalno listo vabilo si imela že transfer? sedaj kličejo oktober in imajo razgovor v juliju. kaj meniš ti?
|
|
|
|
RE: ciljna črta junijske skupine za ICSI v MB 2.7.2009 12:57:57
|
|
|
|
biba77
|
IZVIRNO SPOROČILO: nitkica če malo razmišljam, če si bila v seb in si imela postopek sedaj. mogoče lahko pričakujem dva meseca preden sem bila dana na čakalno listo vabilo si imela že transfer? sedaj kličejo oktober in imajo razgovor v juliju. kaj meniš ti? nitkica, ne pozabi, da so zdaj dopusti vmes... pri njej pa jih ni bilo...
|
|
RE: ciljna črta junijske skupine za ICSI v MB 2.7.2009 21:59:42
|
|
|
|
nitkica
|
vem da moram upoštevati dopuste. je kr treba počakati. zato pa ne veš kako šteti mesece. če bo kakšna imela kakšno informacijo, kako kaže bi res prosila da kaj napiše. lp
|
|
|
|
RE: ciljna črta junijske skupine za ICSI v MB 25.7.2009 1:49:37
|
|
|
|
september1
|
pozdravljena nitkica tudi midva sva bila decembra lani 08 dana na čakalno listo za ICSI.Pa je sestra najprej rekla da bova v avgustu na vrsti, če ne septembra pa zagotovo(zaradi dopustov). Letos marca sem pa imela kontrolo in je sestra rekla da se je čakalna doba podaljšala in da bom na vrsti oktobra. Tako da v drugi polovic septembra bom poklicala kdaj naj pričakujem pošto. naj ti čimprej mine tole čakanje.
|
|
|
|
RE: ciljna črta junijske skupine za ICSI v MB 25.7.2009 8:19:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: nitkica mi lahko poveste od kdaj ste bile na čakalani listi. junija na čakalno, septembra začetek postopka
|
|
|
|
RE: ciljna črta junijske skupine za ICSI v MB 25.7.2009 12:04:34
|
|
|
|
tassi1
|
Po neuspešnem postopku v januarju pričakujem pošto konec leta. Ali bo kaj narobe ker nisem šla na razgovor po postopku? sem enostavno hotela izklopit,.. že4lim vam veliko pluskov
|
|
RE: ciljna črta junijske skupine za ICSI v MB 26.7.2009 12:32:28
|
|
|
|
db
|
živijo midva sva bila dana na čakalno listo oktobra 2008 in sva že v postopku in bova imela punkcijo septembra aja midva imava postopek ivf
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?