Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prosim vas za nasvet?!? 22.5.2005 10:58:43
|
|
|
|
aljča
|
Ojla! Joj Mojca kaj so tokrat z nama naredili v Mb.Jast sem tud čist out.Dva dni sem ko en lunatik;)slabo pa vrtoglavce pa utrujena pa za vsak dre....k bi se jokala,skoz mam solzne oke.Men se bo čist sfuzlal do 30.5. Za tvoj problem pa ti svetujem, da pokličeš jutri svojo ginekologinjo,ker se mi zdi, da ti lahko sam ona pove kaj storiti v tem primeru.Mislim pa da so buscopani zelo močni tableti in ti lahko škodujejo.V takih primerih je dober samo lekadol,ki ga lahko poješ po dve tableti naenkrat,v slučaju če si :nosecka:.Jaz na tvojem mestu ne bi jedla buscopan. l.p.Alja:muca::metulj::metulj::zaspan:
|
|
|
|
Prosim vas za nasvet?!? 22.5.2005 10:59:06
|
|
|
|
saša24
|
pozdravček mojca!!! moje mnenje je takšno, da bolše da se posvetuješ z G. mislim da je to najbolje. pa upam, da si :nosecka:!! res ti želim vse najlepše! pa oglasi se kaj in sporoči mi sasa24
|
|
|
|
Prosim vas za nasvet?!? 22.5.2005 11:00:51
|
|
|
|
saša24
|
aljča in mojca 9000! ne morem vama povedat kako sem vesela, da vidim vaju na RR. res sta enkratni. vedno znata svetovat! hvala vama
|
|
|
|
Prosim vas za nasvet?!? 22.5.2005 11:04:23
|
|
|
|
aljča
|
Joj Saša:ups::ups::ups::ups:men je pa tolk neroden;).Hvala ker imaš lepe misli o naju tud ti si super punca:rozica::rozica::rozica:.In kaj se kaj pri teb dogaja? Alja:muca::metulj::metulj::zaspan:
|
|
|
|
Prosim vas za nasvet?!? 22.5.2005 11:28:26
|
|
|
|
diamantka
|
zdravo, glede na to kakšne bolečine imata in si mislim, da vama je do jutri težko čakati, pa pokličite dežurnega zdravnika, magar splošnega, sam mislim, da je tudi dežurni ginekolog še danes in ga vprašajte za mnenje! pa vsaki od vaju po ena :rozica::rozica:
|
|
|
|
Prosim vas za nasvet?!? 22.5.2005 11:46:49
|
|
|
|
naja78
|
halo.če vaju mučujo dvomi in skrbi,pokličita: 01 522-25-15!!dežurna ginekološka ambulanta na urgenci,v Ljubljani! ne bojta se poklicat so ful prijazni,sem tudi jaz klicala,ko sem po HSG,ju trofla vročino!!govoriš pa prav z zdravnico in se javijo direkt!! upam,da se nisem zmotila v cifri.:ups:ampak sem 99,9% da se nisem!!:)- buscopan,pa ne more nič škodit vajini :duda:,če že ajčkata v vama,ker je še prezgodaj!!!ni huda zadeva in ga predpisujejo tudi v nosečnosti,ker umirja krče v trebušni votlini!!!naj vama svetuje zdravnik!!! upam,da sem vama pomagala,pa sporočita.
|
|
|
|
Prosim vas za nasvet?!? 22.5.2005 21:39:19
|
|
|
|
saša24
|
ojla! aljča, veš proi meni je tako, dabroston sem danes pojedla zadnjo tabletko, tako da zdaj pričakujem :hudicek: in ko dobim moram poklicat za hsg, me je že full strah :ups::ups::ups::ups::ups: ampak bo že, vglavnem vse za :duda::duda:!
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Patris Health®: Podpora za bodoče staršePatris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.