|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Strah poroda po carskem rezu
5.6.2009 14:21:04   
Anonimen
Tako kot že v naslovu piše imela sem carski rez, sedaj v drugi nosečnosti pa si zelo želim roditi po naravni poti, amapak me je nekako strah ne znam povedat kako glede tega kako sam porod poteka ali so zdravniki oz.tisti ki so tam prisotni bolj pozorni na to če slučajno do česa pride da pač ponovijo carski rez.
Ali šivi oz.brazgotina med samim porodom zelo boliuser posted image

Prosila bi posebno tiste ki ste imele to izkušnjo porod po carskem rezu, kako je vse skupaj potekalo med porodom da se malo pomirimuser posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Strah poroda po carskem rezu
5.6.2009 15:02:10   
end1
jaz sem imela v prvo urgentni CR (ovita popkovina) in tudi kot ti v drugo želela rodit po narvani poti in imela tudi full straj, je pa uspelo in se je splačalo potrudit, ker res je čisto nekaj drugega, nepopisnega, bolečega ko satan, sam drugače gledam tudi na prvorojenko.

Šlo je tako. Zaradi panike sem se odločla za epiduralno. Ko sem prišla v P sem imela pop. na 5min, odprta le 2cm, ker sem imela prvič CR, sem mogla na klistir, britje in v porodno. Babca mi je takoj povedala, da če ne bo šlo po naravni, bo treba CR in mi je morala glede na 2cm padla vsa dol. Po klistirju sem se bolj odpirala, pol so predrli mehur, pop. za popi.dit in sem prosila EA. ko sem jo dobila sem popadke lih da čutla, čeprav sem še umetne dobila. Me je pa anastezistka potolažla, da če bo potreben CR bom imela spinalnega in slišala otroka ko zajoče.

babce so bile zlate, me tolažle in vztrajale z menoj, da gre po naravni poti. Umetne pop, dozirajo bolj švoh, ker ne smejo pretiravat, da ne poči maternica.

Šlo je, po dolgi dolgi poti, v porodni sem bila 14 ur, ampak splačalo se je, zdaj pa se ne grem več, četudi vsi pravijo, da je bil to moj prvi porod in da bo šlo lažje. Kar drugim prepustim to doživetje.

Se splača, srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?