|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dreveneče roke
5.6.2009 13:19:59   
lenček
Ojla, mene pa zanima, če je imela katera kmalu po porodu težave z drevenenjem v rokah? Meni se to dogaja kaki mesec dni, moj sonček je star že 5 mesecev. Ponoči se zaradi drevenenja zbujam (no tudi zaradi jokauser posted image ), ponavadi pa napade kar obe roke. Včasih le nekaj prstov, včasih pa kar vse, do zapestij. Je to nujno povezano z dvigovanjem in nošenjem dojenčka? Če ima katera podobno izkušnjo, me zanima, kako se je spopadla s težavo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: dreveneče roke
5.6.2009 13:52:09   
Lunca1
Poskusi uporabljat blazino za dojenje, da boš razbremenila roke. Moja sestrična je zaradi tega imela mravljinčaste roke, ko pa je začela uporabljat blazine, pa se je stanje izboljšalo.

(odgovor članu lenček)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.6.2009 14:20:39   
lenček
hm, v stanovanju se dojiva izključno leže, ker nama je obema najudobneje, tak, da imam roke fraj user posted image Dava se čim bolj na komot, pa nič ne pomaga.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.6.2009 15:25:35   
enatina
ojla!

meni se je to dogajalo po obeh porodih. zjutraj, pa tudi ponoči ko sem se zbudila sem imela prste na rokah omrtvičene, poleg tega so me boleli členki. čez dan je to potem izzvenelo... težave pa so izginile potem ko sem prenehala dojiti.

(odgovor članu lenček)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2009 15:40:26   
Majuska
Lenček, tudi jaz sem imela te težave ... ampak je izzvenelo nekje po 6 mesecih, tako da sem že skoraj pozabila user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu enatina)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.6.2009 21:55:12   
lenček
O hvala, fino je vedet, da ni nič nenavadnega. Klicala sem namreč zdravnico, pa mi je rekla, da gre verjetno za poškodbo vratne hrbtenice,..., pa naj pridem po napotnico za fizioterapijo, ampak nekako ne najdem časa. Pa tut, če se da, sem raje čim dlje od zdravnikov, če ni nujno.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.6.2009 21:17:54   
poli*
Lenček, točno to sem imela v mislih jaz, kot ti je rekla zdravnica. Verjetno otrok "prinese" k slabi drži, dvigovanju in podobno. Pri tem trpi hrbtenica- iz nje pa izvira vso živčevje.

(odgovor članu lenček)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.6.2009 0:06:05   
Pacota
Jaz sem imela drevenece roke ze konec nosecnosti. Gin mi je rekla, da zaradi otekanja - oteklina pritiska na zivec. Morda ti pritiska kam mleko (ce imas velike prsi, jar imam dojke cisto do pazduhe) ali pa si se zredila - jaz mislim, da je to vzrok pri meni, saj 6m po porodu vec ne otekam, drevenijo pa mi prsti, ceprav bistveno manj, se vedno.

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.6.2009 21:48:24   
lenček
hm, od rejenja najbrž ne bo, ker mi je bilo skoz slabo, tako da sem imela že po porodu 4 kile manj kot pred nosečnostjo, sem si pa danes privoščila masažo, ker me pošteno boli hrbtenica. Vozliči so razvozlani, kako bo nocoj z rokami, bomo pa še videliuser posted image

(odgovor članu Pacota)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?