Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
plastični ovitki za kartice - se še kje dobijo? 5.6.2009 12:59:56
|
|
|
|
Felicita
|
upam, da veste, kaj mislim... tist k so banke v začetkih kartičnega poslovanja blazno rade in v velikih količinah šenkavale ko si šu bančno kartico narest tak plastičen žokec, da zaščiti kartico... da ne bo pomote, ne rabim za bančne kartice, ampak za te, ki se jih 'nosi' samostojno (aka rfid kartice) - jest jo mam npr za štempljanje v službi pa Urbano sm si že priskrbela... in res so mal debelejše od običajnih, ampak zlo hitr začnejo pokat tam okrog čipa in me je blazno strah da se bojo pokvarle, pa se mi zdi tovrsten 'žokec' še najboljša rešitev. al ma kakšna drugo idejo? (in ne, v denarnici met mi jih ni praktično ker je moja denarnica takih ogromnih dimenzij in da bi tist pol vsakič ven vlačila...)
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: plastični ovitki za kartice - se še kje d... 5.6.2009 13:34:39
|
|
|
|
Mikica
|
Mi smo jih v službi rabili večjo količino za službene kartice, kupili smo jih v Mladinski knjigi.
|
|
|
|
RE: plastični ovitki za kartice - se še kje d... 5.6.2009 14:24:58
|
|
|
|
analucija
|
v dzs so jih tudi imeli
|
|
|
|
RE: plastični ovitki za kartice - se še kje d... 5.6.2009 14:49:50
|
|
|
|
Felicita
|
ok, bom šla ob priliki tja povprašat... pa se to dobijo samo običajni (tut to bi blo že ok) al tut taki, ki imajo npr v vogalu luknjico, da ga potem lahko pripneš npr na trak za okrog vratu?
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?