Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Diplomantke pedagoške fakultete 21.5.2005 20:27:45
|
|
|
|
NinaŠ
|
Ko sprašuješ o robu, predvidevam in ti želim, da že imaš izdelano! :bravo: Pa čimveč uspeha pri zagovoru! :rozica: LP
|
|
|
|
Diplomantke pedagoške fakultete 21.5.2005 20:34:01
|
|
|
|
M&P
|
Hvala Nina,vse imam že izdelano,sam še tale rob me zaj.....:)- Drugače gre pa drug teden že v vezavo:bravo: lp:rozica:
|
|
|
|
Diplomantke pedagoške fakultete 21.5.2005 21:16:54
|
|
|
|
Blanka77
|
Na FF je notranji rob (levi) 4 cm, da se lahko zveže, zunanji (desni) pa 2 cm.
|
|
|
|
Diplomantke pedagoške fakultete 21.5.2005 22:26:59
|
|
|
|
Pi@
|
Na pedagoški mb je predpisan notranji 4 cm, vsi ostali pa 3 cm. Če ti to kaj koristi. Lp, Pia
|
|
|
|
Diplomantke pedagoške fakultete 22.5.2005 9:50:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjetno bo najbolj pametno, da v ponedeljek telefoniraš v referat in vprašaš. Poskusi pogledati na njihovi domači strani, če so kje navodila za pisanje diplom, ali pa telefoniraj kaki sošolki, ki je pred kratkim diplomirala. No, pri meni je takole: zunanji rob: 2,5 cm notranji rob: 3,5 cm Če se ne motim, je predpisana tudi vrsta fonta in velikost pa tudi glava in noga strani.
|
|
|
|
Diplomantke pedagoške fakultete 22.5.2005 9:53:59
|
|
|
|
M&P
|
Hvala vsem za odgovore. Selena,sem klicala že vse mogoče in vsak mi pravi drugače,zato sem zdej čist zbegana:zmeden2:.Na njihovi spletni strani ne piše popolnoma nič o tem.A si ti na pedagoški v lj diplomirala? Sem se odločila,da bom dala kar 3cm na obeh straneh,ker mi zaradi slik lepše pride.Potem pa kar bo bo.Upam,da mi ne bodo zavrnili. lp:rozica:
|
|
|
|
Diplomantke pedagoške fakultete 22.5.2005 9:58:29
|
|
|
|
ZARA
|
M&P držim pesti,da bo vse QL!!!!!!!
|
|
|
|
Diplomantke pedagoške fakultete 22.5.2005 14:10:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, na PeF v Ljubljani sem diplomirala... ampak od tega je že eno lepo število let, tako da se je zadeva lahko tudi spremenila. Ti pa svetujem, da je levi rob malo širši zaradi vezave, ki pobere cca. 1 cm. Poskusi tako kot je pri meni, proporc izgleda fajn.
|
|
|
| Stran: [1] |
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?