Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Multifunkcijska naprava HP in fax 4.6.2009 12:42:43
|
|
|
|
Sofi
|
Za fax rabiš analogno telefonsko linijo. Pokliči na 080 1000 in vprašaj.
|
|
RE: Multifunkcijska naprava HP in fax 4.6.2009 17:06:27
|
|
|
|
KIKI****
|
Hvala, bom vprašala, ampak mislim, da je ta analogna. Bom sporočila, kako je
|
|
|
|
RE: Multifunkcijska naprava HP in fax 11.6.2009 9:05:57
|
|
|
|
KIKI****
|
Tkole da pojasnim. Kupila sem HP Officejet J4580 All in One in lepo odštekala zadaj tel in kabel priklopla na HP napravo in fax sem lahko poslala in prejela. Sicer sem rabla 4 ure, ker me je neki j**** z programom na računalniku in še zdaj mi testni fax (kao) ne dela, ampak dela pa Full vesela
|
|
|
|
RE: Multifunkcijska naprava HP in fax 15.6.2009 1:32:52
|
|
|
|
podezeljek
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** Tkole da pojasnim. Kupila sem HP Officejet J4580 All in One in lepo odštekala zadaj tel in kabel priklopla na HP napravo in fax sem lahko poslala in prejela. Sicer sem rabla 4 ure, ker me je neki j**** z programom na računalniku in še zdaj mi testni fax (kao) ne dela, ampak dela pa Full vesela Jst sm mel tudi nekaj problemov s podobnim priklopom, pa telefon sem nekajkrat moral zavrtet ... ampak dela, haha ;)
|
|
|
|
RE: Multifunkcijska naprava HP in fax 23.5.2016 17:48:00
|
|
|
|
robista
|
Pozdravljeni, a je vseeno kakšna multifunkcijska naprava je, da se jo lahko uporablja kot faks? Gledam ponudbe multifunkcijskih naprav tukaj http://www.anderwald.si/multifunkcijske-naprave, pa ne vem, če se lahko uporabljajo za fax.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?