|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nesramna na recepciji AC Valkanela!
4.6.2009 12:02:14   
tinamina
Že enih 8 dni probavam preko firme Maistra rezervirat kamp parcelo in me ena gospa na recepciji tako grdo nazaj odgovarja ( AC Valkanela), sploh se ne morem zment, madona, očitno nas ne želijo!
Čakam na odgovor če cel teden! Halo..ne vem, zdej sem pa že zahtevna, če hočem vse takoj plačat in uslugo imet..ne vem kaj naj si mislim..Podn od njihove prijaznosti do gostov!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nesramna na recepciji AC Valkanela!
4.6.2009 12:05:40   
Lunca1
pojdi drugam, izgleda ne rabijo gostov

(odgovor članu tinamina)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2009 12:26:33   
Tanja55
user posted image sej ne vem ali naj komentiram ali ne...

Razumem tvojo frustracijo, ampak ljudje bozji, ce en teden nekdo ne odgovori na tvoj mail/klic...karkoli, in ce ti skoraj turis denar za rezervacijo, ja pol jim v tej "recesiji" gre tko blazno dobr, da ni treba gostov. Torej, pojdi drugam.

Ne razumem vec, da nekje je 50 postov o tem, kako tezko je ker je "recesija" pol na drugem postu pa se ljudje pritozujejo, kako po mesece cakajo, da jim priklopijo telefon ali da placajo pocitnice...

Sploh se vec ne ubadam z ljudmi, ki so nesramni. Enostavno zahtevam visjo instancno. Verjemi, ko pridem do tistega, ki dejansko sluzi pri vsem poslu, bo vec kot vljuden, da bo dobil denar od mene.

Kaj naredit?  Poklici, z mirnim, obvladanim a odlocnim glasom povej, da hoces odgovor, ker je minilo 8 dni. Od gospe zahtevaj njeno ime, ces, da hoces vedet s kom govoris, potem pa se ime njenega nadrejenega, pa zmeni se za sestanek s sefom (sej ni treba, da gres na sestanek, sam omeni ji moznost). Dam roko v ogenj, da se bo lepse obnasala. Za pop**** customer care je nekaj, kar SLO/CRO sploh se ne dojameta.

A ja, se nekaj lahko poskusis....zalostno, a resnicno. Za turisticne aranzmaje sem enkrat klicarila naokoli in sprasevala v anglescini...ne mores,da verjames, kaksna razlikauser posted image .

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2009 12:28:26   
maja&m
Skoraj da ne morem verjeti. Najbrž je to una tastarauser posted image user posted image Prosi za Gordano (ona je ful fajna, vse se da z njo zmenit...mislim da je bla včasih v Sloveniji doma-savinjska, al pa ma moža od tam). V glavnem savinjčanom (Slovencem) je kar fajn naklonjena. Glede rezervacije je pa takle...sicer ne vem natančno kakšno rezervacijo želiš...ampak ko smo mi želeli rezervirati "parcelo" za približno mesec dni, v coni rezervacije...je to bilo možno le do 1 maja. Ostala mesta, ki niso v coni rezervacije, pa itak ne moreš rezrvirati...pač prideš in vidiš kje in kaj je prosto. Kdaj ste pa nameravali iti?A greste prvič?
Upam, da sem vsaj malo pomagala. Pa javi kako si uredila.

Lp

Maja

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.6.2009 12:36:32   
tinamina
user posted image user posted image  pol nism jaz čudna:)) Želimo superior parcelo na številko in ta zoprna ženska, sploh se ne morš nč z njo zment. Danes sem dobila šefa campa Tončija in je reku da bo, potem sem pa želela denar nakazat, in kličem kam naj denar nakažem in me nadere, da bom dobila po mailu, btw-maila nobenga nisem v 8 dneh še dobila, ne vem mogoče bom že dol, ko bo ta mail pršovuser posted image ..
Noro..mi gremo dol 8.7-19.7, imamo dva navihančka (punčka5, fantek 2,5).
A ti mogoče veš, če so te superior parcele (elektrika+voda) v senci?
Hvala za odgovor, mogoče se pa vidmouser posted image user posted image ..lp

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.6.2009 12:37:40   
tinamina
btw-nadrla me je ta zoprna; Tonči je bil prijazen..

(odgovor članu tinamina)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.6.2009 13:55:50   
kasso
tinamina, sploh te ne razumem, kako lahko po taki neprijaznosti sploh še siliš v ta kampuser posted image
Na tvojem mestu ne bi šla niti pod razno.

(odgovor članu tinamina)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.6.2009 14:01:22   
kasso
Mi gremo tudi kampirat, a v Valakanelo sigurno ne. Fajn miren majhen kamp je Finida pri Umagu (tast in tašča hodita že vrsto let, pa tudi mi smo že bili). Sanitarije so super, majhen del plaže je tudi primeren za majhne otroke, ni pretirane gužve, sence kolikor hočeš, prijazno osebje (šef govori tudi Slovensko). V glavnem zelo priporočam.

Aja, mi bomo letos najbrž šli v Puntiželo ali Medulin...bomo videli.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 8
4.6.2009 14:34:04   
maja&m
tinamina-mi bomo tudi nekje v tem času dol. Smo hoteli rezervirat (oba rta sta v coni rezervacije)in okoli 1 maja je ostalo samo nekaj parcel prostih (nič pametnega), tako da bomo šli na blef. Pa saj se zmeraj kaj najdeuser posted image
Drugače je pa ta kamp eden najbolj urejenih...od plaže, igralnih površin, da sanitarij in tople vode sploh ne omenjam.
Superior parcele....hja...mal več povej kje bi naj bila ta vaša parcela...nekaj je sigurno v senci vse pa ne....
Potemtakem se še vedno da rezervirat....user posted image fajn....

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 9
4.6.2009 14:58:20   
kajajaka
Mene sigurno ne bi videli dol. Ljudje se do drugih obnašamo tako, kot nam ti dovolijo. Ti so bila očitno preveč potrpežljiva in gospa je začutila, da si zanjo primerna boksarska vreča. Jaz bi jih nekam poslala, odpovedala in jim po možnosti inšpekcijo poslala- za vsako rit palca raste. Samo za svoje stališče se je treba postavit in si ne dovoliti, da kdo "ser*je" po tebi. 

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 10
4.6.2009 16:02:10   
maja&m
tinamina-a si slučajno gledala plan in cenik kampa na njihovem spletu? Na planu imaš narisano kaj naj bi bil superior. Po naših izkušnjah se ta superior ful težko dobi. Kot sem že omenila, je bilo v maju že ful polno. No pa spet je odvisno za koliko časa greš. Kot vidim greste vi za cca 10 dni. Tu se potem še dajo luknje najti. Drugače je pa ta superior bil včasih mesto pavšalistov (še danes jih je mnogo). Itak da oni najboljše in največje parcele poberejo. Drugače sta pa oba rta v senci. Čeprav je meni osebno bolj všeč desni (je več sence, tudi na plaži je več sence, pa fajna in dostopna plaža za otroke). Medtem ko je ta levi prav tako zelo lepo urejen, je pa več sonca. Sploh na plaži. No večeri so na tej strani definitivno lepši-sončni zahod....mhmhmh komaj čakam

(odgovor članu kajajaka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.6.2009 8:35:27   
Abbey
Jaz pa sploh ne bi šla nekam kjer se tako ignorantsko obnašajo, saj ni edini kamp na svetu ali pač?user posted image

(odgovor članu maja&m)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.6.2009 11:55:50   
tinamina
So me danes iz Maistre poklical in se opravičiluser posted image user posted image , dobil smo superior parcelo v senciuser posted image , tako da sem zeeelo zelo vesela, verjamem da so pač eni zoprni, ampak važn je le, da gremo na morje skupaj..ane, sem si pa res želela v Valkanelo, ker je vsem ful dobr kamp in pogledam pač kaj misli večina, kje je dobr itd.

(odgovor članu Abbey)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.6.2009 16:06:16   
maja&m
No sej sem vedla...user posted image user posted image user posted image user posted image Potem se pa kaj vidimo na morjuuser posted image user posted image user posted image  Sigurno ne boste razočarani nad kampom...te kar zasvojiuser posted image

(odgovor članu tinamina)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?