Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vrtec Rudnik- Galjevica 4.6.2009 22:46:46
|
|
|
|
j6
|
A mislliš mali vrtec Pot k ribniku, ki je v bloku? Jz sem imela 2 hčerkici tam. Ne vem kaj te zanima. Tam je vzgojiteljica Zalka, ki je najboljša, in njena pomočnica Ruža ki je kar v redu. V drugi skupini pa sta bile Sabina in pomočnica simona. Tudi v redu. P ri polžkih čist tamalih pa ne vem , ker nisem tam imela nobenega. J e fin o ker jevrtec majhen in je higiena dosti boljša, vrte je kot malo večja družinica. ČE je vrtec pravi in če te še kaj zanima, vprašaj.
|
|
|
|
RE: Vrtec Rudnik- Galjevica 4.6.2009 23:06:40
|
|
|
|
Onasiss
|
Pot k Ribniku je ena od lokacij oz. enot vrtca Galjevica. Poglej na njihovo spletno stran. Drugače pa ima ta vrtec pri nas kar družinsko tradicijo: sem ga obiskovala jaz, moja sestra,sedaj pa moj ta velik, za ta drugo pa nisem dobila vrtca-še čakamo (I. starostna skupina). Je veliko odvisno od tega v kateri lokaciji boš imela svojega otroka. Drugače pa vrtec zadovoljuje vse otrokove in starševe potrebe. Razen ravnateljica se mi zdi malce čudna. Sem imela šele letos zaradi vpisa male prvič bližnje srečanje z njo.
|
|
RE: Vrtec Rudnik- Galjevica 11.6.2009 22:00:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
Aha, jaz bi ga dala kar v enoto Galjevica, gremo lahko do tja peš Samo če so pa tam vzgojiteljice OK, to pa ne vem
|
|
RE: Vrtec Rudnik- Galjevica 11.6.2009 23:18:01
|
|
|
|
Onasiss
|
S katerega konca pa si? Po slikah sodeč te ne poznam, tako da si verjetno priseljena. Vzgojiteljice so ok. Ene so imele še mene, mojo sestro in mojega ta velikega. Aja, pa čestitke za novo članico.
|
|
RE: Vrtec Rudnik- Galjevica 12.6.2009 12:17:05
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A Aha, jaz bi ga dala kar v enoto Galjevica, gremo lahko do tja peš Samo če so pa tam vzgojiteljice OK, to pa ne vem od dveh mamic slišala same pozitivne ikušnje
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?