|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vrtec Rudnik- Galjevica
4.6.2009 11:30:13   
FLASK_A
Prosim vas za kakršnekoli izkušnje in mnenja, našega fanta namreč nameravam vpisati tja. Ob vpisu bo star tri leta.

Hvala in LP!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vrtec Rudnik- Galjevica
4.6.2009 22:46:46   
j6
A mislliš mali vrtec Pot k ribniku, ki je v bloku? Jz sem imela  2 hčerkici tam.  Ne  vem kaj te zanima. Tam je  vzgojiteljica Zalka, ki je najboljša, in  njena pomočnica Ruža ki je kar v redu.  V drugi skupini pa sta bile  Sabina in pomočnica simona. Tudi v redu. P ri polžkih  čist tamalih pa ne vem , ker nisem tam imela  nobenega. J e fin o ker jevrtec majhen in  je higiena  dosti boljša, vrte je kot  malo večja družinica. ČE je vrtec pravi in če te še kaj zanima, vprašaj.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2009 23:06:40   
Onasiss
Pot k Ribniku je ena od lokacij oz. enot vrtca Galjevica. Poglej na njihovo spletno stran.

Drugače pa ima ta vrtec pri nas kar družinsko tradicijo: sem ga obiskovala jaz, moja sestra,sedaj pa moj ta velik, za ta drugo pa nisem dobila vrtca-še čakamo (I. starostna skupina).

Je veliko odvisno od tega v kateri lokaciji boš imela svojega otroka. Drugače pa vrtec zadovoljuje vse otrokove in starševe potrebe. Razen ravnateljica se mi zdi malce čudna. Sem imela šele letos zaradi vpisa male prvič bližnje srečanje z njo.

So what....

(odgovor članu j6)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.6.2009 22:00:50   
FLASK_A
Aha, jaz bi ga dala kar v enoto Galjevica, gremo lahko do tja pešuser posted image Samo če so pa tam vzgojiteljice OK, to pa ne vemuser posted image  

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 4
11.6.2009 23:18:01   
Onasiss
S katerega konca pa si? Po slikah sodeč te ne poznam, tako da si verjetno priseljena.

Vzgojiteljice so ok. Ene so imele še mene, mojo sestro in mojega ta velikega.

Aja, pa čestitke za novo članico.

So what....

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.6.2009 12:17:05   
April
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Aha, jaz bi ga dala kar v enoto Galjevica, gremo lahko do tja pešuser posted image Samo če so pa tam vzgojiteljice OK, to pa ne vemuser posted image  

od dveh mamic slišala same pozitivne ikušnjeuser posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.5.2010 13:54:16   
sinskaT
Malce obujam tole temo..
tisti, ki imate otročke v tem vrtcu: zanima me kako ste zadovoljni z vzgojiteljicami, odnosom, koliko so kaj fleksibilni, kakšna je prehrana? Zanima me predvsem za 1.st. obdobje.

♪♫♪♫♫

(odgovor članu April)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?