Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Črni kolobarji okoli oči 4.6.2009 9:44:56
|
|
|
|
Kerensa*
|
Meni ni pomagala nobena krema, zato raje uporabljam Art deco.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.6.2009 9:50:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Črni kolobarji okoli oči 4.6.2009 10:36:33
|
|
|
|
skinimini
|
Krema sicer ni, pomaga pa garant: zvečer ob osmih spat!
|
|
|
|
RE: Črni kolobarji okoli oči 4.6.2009 10:38:19
|
|
|
|
donat
|
STRINJAM SE S skinimini
|
|
|
|
RE: Črni kolobarji okoli oči 4.6.2009 11:04:39
|
|
|
|
jajula
|
pa dost vode je treba pit. sicer pa je to dost dedno in če majo črne podočnjake tvoji starši, tud drage kreme in spanec ne bosta naredila čudežev
|
|
|
|
RE: Črni kolobarji okoli oči 4.6.2009 11:22:08
|
|
|
|
s.
|
No, pri meni lahko nabavite naravno kremo, ki vsebuje izvlečke zelene alge, ki neguje občutljivo kožo okoli oči. Odpravlja podočnjake, vreče okoli oči in gube, kožo gladi ( gubice) in vlaži. Super izkušnje imam z njo ( tudi moje stranke je ne zamenjajo več, ko porabijo prvo.). Pa seveda veliko tekočine!
|
|
|
|
RE: Črni kolobarji okoli oči 4.6.2009 11:49:29
|
|
|
|
Splišni
|
Temnih podočnjakov po moje ne moreš odpravit. To je tanka koža in pač posledica utrujenosti, pa so to skozi vidi. Ni, da bi človek to kar pobelil za vedno. Drugače, če ne preneseš senčil, si kupi rdečilo za lica v kamnu, bolj v rjavkasti barvi, pa čopič, pa se po ličkih ali pa še malo kar počez po obrazu malo namaži, pa bo stanje takoj boljše. Jaz to počnem, imam že po naravi vdrte oči in temne podočnjake, pa se mi, če sem lepo zagorela ali pa na tak način namazana, to sploh ne vidi. Uporabljam pa Sunkiss 01 od Miss Sporty.
|
|
|
|
RE: Črni kolobarji okoli oči 4.6.2009 14:05:32
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: skinimini Krema sicer ni, pomaga pa garant: zvečer ob osmih spat! Nažalost moji kolobarji niso povezani s spanjem. Od kar pomnim jih imam in spala cel lajf po 10-12 ur in šla s kurami spat.
|
|
|
|
RE: Črni kolobarji okoli oči 4.6.2009 14:52:50
|
|
|
|
BUŠICA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Nažalost moji kolobarji niso povezani s spanjem. Od kar pomnim jih imam in spala cel lajf po 10-12 ur in šla s kurami spat. si drugače zdrava?
|
|
|
|
RE: Črni kolobarji okoli oči 4.6.2009 16:05:36
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: BUŠICA IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Nažalost moji kolobarji niso povezani s spanjem. Od kar pomnim jih imam in spala cel lajf po 10-12 ur in šla s kurami spat. si drugače zdrava? Ne vem kaj bi naj falilo . V mladosti so mi pripisovali te kolobarje zaradi slabokrvnosti, ampak pol ko sem se pozdravila in nimam več teh problemov, so mi še vedno ostale rakunske oči. Mislim, da sem zdrava, vsaj počutim se tako
|
|
|
|
RE: Črni kolobarji okoli oči 4.6.2009 23:29:25
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Kupila sem Himalaya herbals, pa piše da 80% zmanjša črne kolobarje v 4 tednih, pa si mažem že 2 meseca, pa se niso zmanjšali niti 1% Lušno, ko preberem, koliko ljudi verjame v takšne in drugačne kreme za različne tegobe...predvsem lepotne.. Drugače pa je res možno, da ti jetra malce slabše funkcionirajo...Tako so vsaj meni povedali, ki imam prav tako podočnjake, včasih izgledam, kot da me čez dve uri ne bo več Se pa prav tako počutim OK, naspano, zdravo...Zame tudi vem, kaj je vzrok malo slabših jetrnih testov oz. izvidov. In se s tem ne obremenjujem več, ker si podočnjake prikrijem, kolikor je to možno...bolj zaradi drugih oz. njihovega šoka ob pogledu name
|
|
RE: Črni kolobarji okoli oči 5.6.2009 9:05:59
|
|
|
|
jonna
|
Marogica, kako si jih pa prekrivaš? S katerim korektorjem? A ga potem kaj matiraš s pudrom v prahu? - Jaz brez matiranja ne morem, puder v prahu pa poudari gubice . Tako, da še nisem pogruntala optimalnega prekrivanja podočnjakov.
|
|
|
|
RE: Črni kolobarji okoli oči 5.6.2009 13:00:04
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Kupila sem Himalaya herbals, pa piše da 80% zmanjša črne kolobarje v 4 tednih, pa si mažem že 2 meseca, pa se niso zmanjšali niti 1% Lušno, ko preberem, koliko ljudi verjame v takšne in drugačne kreme za različne tegobe...predvsem lepotne.. Drugače pa je res možno, da ti jetra malce slabše funkcionirajo...Tako so vsaj meni povedali, ki imam prav tako podočnjake, včasih izgledam, kot da me čez dve uri ne bo več Se pa prav tako počutim OK, naspano, zdravo...Zame tudi vem, kaj je vzrok malo slabših jetrnih testov oz. izvidov. In se s tem ne obremenjujem več, ker si podočnjake prikrijem, kolikor je to možno...bolj zaradi drugih oz. njihovega šoka ob pogledu name Še bolj lušno je, ko si lahko ene prekrijete s pudri in podobnim sranjem okoli oči. Jaz sem tole kremo kupila prvič v življenju, še nikoli nisem sprobala nobene okoli oči. Včasih še hudič muhe v sili žre, tak da mi je na pol oproščeno . Pudri, senčila itd, pa pri meni odpade, si lahk pol sam še spraskam oči ven . Z mojimi jetri pa ni nič narobe . Edino ledvice so lahko še vprašljive, ampak zaenkrat v teh letih nisem imela nobenih očitnih težav, zato tudi nobenih preiskav.
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 5.6.2009 13:01:02 >
|
|
|
|
RE: Črni kolobarji okoli oči 5.6.2009 16:21:02
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jonna Marogica, kako si jih pa prekrivaš? S katerim korektorjem? A ga potem kaj matiraš s pudrom v prahu? - Jaz brez matiranja ne morem, puder v prahu pa poudari gubice . Tako, da še nisem pogruntala optimalnega prekrivanja podočnjakov. Optimalnega prekrivanja ni....s tem sem se že sprijaznila, vsaj tako črni in globoki ne izgledajo, da izgledam bolj "zdrava" in "naspana", čeprav sem. Jaz tekočega pudra ne uporabljam, temveč tonirano kremo od Nivee, za podočnjake pa imam kar neko relativno navadno sranje od Oriflame-a(je tudi edino kar od O. uporabljam), vendr mi ustreza in imam občutek, da mi prekrije podočnjake; pa seveda matiram s pudrom v prahu..Gubice? Mhmmm..ja, no....pri mojih letih se pač poznajo, in seveda puder ga še poudari....jasno... Ni se še našel pametnjakovič, ki bi izumil kaj proti temu. Punce, me pa nekaj zanima...Imate nad vekami oz. pod obrvmi tisti predel tudi bolj temen? Jaz ga imam.
|
|
RE: Črni kolobarji okoli oči 5.6.2009 16:42:15
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Včasih še hudič muhe v sili žre, tak da mi je na pol oproščeno . Je, ja....
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?