|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobro jutro lepo jutro :)
21.5.2005 7:51:19   
Maša26
A je katera že vstala? Mene je sonček zbudil že pred eno uro, imam presvetle zavese ;)

Sedaj pa pijem :kava: in uživam ob mojem najljubšem strojčku ;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
21.5.2005 8:38:54   
Udb
Jutro, Maša!!

Si pa zgodnja!! Jaz se sončku ne dam prezgodaj pregnati iz postelje!! ;)

Zajtrk sem že pojedla, prebrala cajtng, zdaj pa na delo. Najprej grem narediti kaj za šolo, potem pa malo pospraviti. Popoldne imam popolnoma zasedeno. Najprej poroka, potem birma,...potem bom pa padla v posteljo!! ;)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.5.2005 10:06:31   
Maša26
Sem šla nazaj spat, sem se prepričala, da MORAM nazaj spat, domov sem namreč prišla okrog dveh.. :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:;);)

Udb, pridna punca! ;) Jaz grem tudi zdaj pospravljat, uf, se nabere čez teden.. Lepo se imej na vseh slovesnostih :rozica::rozica:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.5.2005 10:27:49   
Udb
Uh, Maša, slovesnosti....so vse delavne!! ;) Ne grem kot gost, ampak kot delavec (pojem)!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Saj bo vseeno zabavno!

Tako, vadila sem, pospravljanju sem se odrekla :)-, zdaj grem pa v knjižnico, potem pa mal učim,....pa kuhanje kosila. Le zakaj dan tako hitro mine!! ;)

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2005 10:38:11   
aljča
Jutro punce:zaspan:.

Jest sploh ne morem vstat iz pojstle,ne vem kaj je z mano narobe.Čist sem od včeraj paf.Vrtoglavce,slabost,spahovanje pa še taka utrujenost je pr men na obisku,da bi kar znorela:muca::zaspan:.
Še en teden moram bit v pričakovanju in počakat na 30.5.Upam, da bom zdržala.
Zdej pa moram to:kava: spit do konca ampak men neč na paše:zaspan:
Punce lepo nedeljo vam želim jaz jo bom verjeten ker preležala:muca:.
Alja:metulj::metulj:

(odgovor članu Maša26)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?