Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
dobro jutro lepo jutro :) 21.5.2005 8:38:54
|
|
|
|
Udb
|
Jutro, Maša!! Si pa zgodnja!! Jaz se sončku ne dam prezgodaj pregnati iz postelje!! ;) Zajtrk sem že pojedla, prebrala cajtng, zdaj pa na delo. Najprej grem narediti kaj za šolo, potem pa malo pospraviti. Popoldne imam popolnoma zasedeno. Najprej poroka, potem birma,...potem bom pa padla v posteljo!! ;)
|
|
|
|
dobro jutro lepo jutro :) 21.5.2005 10:06:31
|
|
|
|
Maša26
|
Sem šla nazaj spat, sem se prepričala, da MORAM nazaj spat, domov sem namreč prišla okrog dveh.. :zaspan::zaspan::zaspan::zaspan:;);) Udb, pridna punca! ;) Jaz grem tudi zdaj pospravljat, uf, se nabere čez teden.. Lepo se imej na vseh slovesnostih :rozica::rozica:
|
|
|
|
dobro jutro lepo jutro :) 21.5.2005 10:27:49
|
|
|
|
Udb
|
Uh, Maša, slovesnosti....so vse delavne!! ;) Ne grem kot gost, ampak kot delavec (pojem)!! :)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)- Saj bo vseeno zabavno! Tako, vadila sem, pospravljanju sem se odrekla :)-, zdaj grem pa v knjižnico, potem pa mal učim,....pa kuhanje kosila. Le zakaj dan tako hitro mine!! ;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?