|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   MŠ Domžale
4.6.2009 6:56:16   
a982
Zanima me, bolj vprašanje za tiste, ki ste že bile v MŠ Domžale v ZD, kolikokrat na teden poteka šola pa koliko časa traja? Vem, da se začne sedaj v junji 17.6., pa me samo zanima približen urnik, če katera ve?
Hvala in lpuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: MŠ Domžale
4.6.2009 10:52:32   
tassika
Jaz bi pa prosila če katera ve, kdaj se bo potem začela MŠ v septembru, trenutno je še malo prezgodaj, da bi hodilauser posted image

hvala in lp

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.6.2009 11:45:04   
dushka
Traja dvakrat na teden v ponedeljek in sredo. Če se prav spomnim je trajala od 5 -tih pa do pol 7-ih zvečer.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.6.2009 11:52:43   
lunca82
Pozdravljena a982,

mi smo lih včeraj zaključili predavanja v MŠ Domžale. Kot so punce že napisale, predavanja potekajo 2x na teden po eno uro in pol. Na predavanjih pa predavajo o:
* nosečnost, popadki, dihanje
* 1. porodna doba, odhod v porodnišnico
* 2. in 3. porodna doba, KC, patronažna sestra
* nega dojenčka
* dojenje, zobozdravnica
* fizioterapevtka, pediatrinja
* avto sedeži
* psihologinja.

Meni in mojemu dragemu so bila predavanja zanimiva. Vedno nekaj novega izveš!!

Lp user posted image

Don't worry, be HAPPY!! :)

(odgovor članu dushka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.6.2009 9:34:39   
a982
O hvala za odgovor
Lunca82, se pravi je koliko predavanj vse skupaj cca 8krat ali več?
Hvala in lp

(odgovor članu lunca82)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.6.2009 11:31:33   
dushka
8 predavanj. Mislim, da so že pri drugem predavanju očetje dobili potrdilo, da so lahko zraven pri porodu.

(odgovor članu a982)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?