Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prvi obisk pri frizerju spodletel 20.5.2005 23:12:05
|
|
|
|
TaRe*
|
Mi smo našo Ta strigli od sedmih mesecev dalje,brez problema. Zdaj nam pa pomoje do dveh let sploh ne bo treba k frizerju:)-:)-:)-
|
|
|
|
Prvi obisk pri frizerju spodletel 20.5.2005 23:43:57
|
|
|
|
lin
|
Se popolnoma strinjam da ni primerno strašit otroke z ljudmi kot so zdravnik,policaj,frizer,itd....,saj danes jutri bo otrok potreboval zdravnika,frizerja..in kaj narediš s tem če ga strašiš?To da se ga bo :duda: bal takrat ko nebo treba. Tega nedelamo in tudi nikoli nebomo. Pri tej frizerki smo bili že ene parkrat ko smo pospremili nono k frizerju,tako da faca ji je malo znana,pa tudi frizerka je bila zelo prijazna in mi lepo razložila da bomo probali počasi in če nebo šlo da je nebomo nič na silo,da pa pridemo magari čim več krat+t samo pozdravit ko gremo mimo itd.Smo pa probali na stolu, da je sama stala po tleh,pred ogledalom(nad katerim je drugače navdušena)pa pred salonom na stopničkah,vglavnem nič ni palilo,ker se je nostop vrtela za škarjami,firbec babji. vseeno hvala za nasvete. Ko bo pa malo večja mislim da bo že lažje pa res pol lahko obljubiš kakšne vezice ali malo barvnega spreja itd...
|
|
|
|
Prvi obisk pri frizerju spodletel 21.5.2005 8:50:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Nas fantek pa ze nekje od enga leta brez problema hodi k frizerki. Pa se tud nekateri cudijo, da je veedno lepo ostrizen, ko pa oni svojega ne morejo in ne morejo. Ne poznam recepta, ker mi ga ni bilo treba nikoli iskat.
|
|
|
|
Prvi obisk pri frizerju spodletel 21.5.2005 9:06:56
|
|
|
|
lin
|
Srečna ti
|
|
|
|
Prvi obisk pri frizerju spodletel 21.5.2005 20:02:23
|
|
|
|
viv_
|
Naša je tudi od 7 meseca naprej vsak drugi mesec pri frizerki - ravno danes je bila - pa je OK. Gleda ribice, ker imajo akvarij, pa na koncu dobi liziko... Meni se pa nekateri čudijo zakaj jo vozim k frizerju, da bi jo lahko sama strigla doma :zmeden2: Ni šans. Tam je pri meru (mo nekem ključu), frizerka obvlada škarje, tudi če se tamala mal obrača, pa še a ni čisto drugače če je otroček lepo postrižen, kot pa če je ves poštengan (če bi jo jaz strigla bi bila katastrofa). Itak jo pa postriže zastonj, ker je mami tam redna stranka, tako na striženju kot barvanju... Bravo frizerka Jerneja!!! P.S.: To je frizerka od sanjske Nataše od sanjskega Damirja :)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?