Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: pumpica za čiščenje noska 3.6.2009 12:26:54
|
|
|
|
bskrle
|
Imamo narhilel, kupili v ITA.
|
|
RE: pumpica za čiščenje noska 3.6.2009 12:27:03
|
|
|
|
meta21
|
Jaz imam tisti "balonček" za pobiranje posameznih muck iz noska, ker prekratek čas vleče, da bi lahko potegnila še kaj drugega. Za prehlade, ko je sluzi več pa imam baby vac, ki se priključi na sesalec. Sliši se grozno in ko sem jaz to prvič slišala, me je skoraj kap, potem pa sem pri kolegici vidla, kako nežno delo (moteč je samo ropot sesalca) in sem ga naročila na netu (13 eur). Najprej sem ga sprobala na sebi in moram rečt, da lepo enakomerno in nežno sesa in sprazni vse iz noska. Kolegici je pediatrinja rekla, da je s tem preprečila vnetje ušes.
|
|
|
|
RE: pumpica za čiščenje noska 3.6.2009 12:29:52
|
|
|
|
Čebel@
|
jaz imam tistega na dah ampak imam prešvoh pljuča tko da ga ne uporabljamo,potem pa imam še iz BC za na sesalec in je super
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 3.6.2009 12:34:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: pumpica za čiščenje noska 3.6.2009 12:45:04
|
|
|
|
apollo
|
Najlepša vam hvala za nasvete. Tudi sama se bolj nagibam k elektronskim variantam...LP
|
|
|
|
RE: pumpica za čiščenje noska 3.6.2009 14:39:10
|
|
|
|
barika
|
Baby vac
|
|
|
|
RE: pumpica za čiščenje noska 3.6.2009 14:58:54
|
|
|
|
Onasiss
|
Baby vac je res dober, ampak, če pa kam greš imamo mi s sabo tistega ustnega, ki pa tudi ni slab pa tudi močnih pluč ne potrebuješ.
|
|
RE: pumpica za čiščenje noska 3.6.2009 15:16:05
|
|
|
|
fusia
|
Mi imamo tudi baby vac in je res OK, čeprav bi bil tisti elektronski mogoče "elegantnejši". Probali smo tudi pumpico pa je bila čisto neuporabna.
|
|
|
|
RE: pumpica za čiščenje noska 3.6.2009 20:28:35
|
|
|
|
pipic
|
Lanaform aspirator
|
|
|
|
RE: pumpica za čiščenje noska 3.6.2009 21:48:22
|
|
|
|
Najaa
|
Vse mogoče od tistih balonastih, ki so sam za v smeti do tistih z usti da vlečeš ven, ki so kar ok dokler otrok nima res veliko sluzi in na koncu zmagovalec baby vac, s katerim vse živo ven potegnem. Oz sesalec vleče, jaz sam v nosu držim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?