|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pumpica za čiščenje noska
3.6.2009 12:14:37   
apollo
Pozdravljene! Zanima me, ce jo imate in katero imate. Elektronsko ali tisto enostavno, ki ima kot en balonček, ki ga stisnes, ko ga spustis pa iz noska potegne nečistoče. Pa lepo prosim če lahko napišete kako se katera obnese. Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pumpica za čiščenje noska
3.6.2009 12:26:54   
bskrle
Imamo narhilel, kupili v ITA.

Mama štirih deklic in 5ra

(odgovor članu apollo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.6.2009 12:27:03   
meta21
Jaz imam tisti "balonček" za pobiranje posameznih muck iz noska, ker prekratek čas vleče, da bi lahko potegnila še kaj drugega. Za prehlade, ko je sluzi več pa imam baby vac, ki se priključi na sesalec. Sliši se grozno in ko sem jaz to prvič slišala, me je skoraj kap, potem pa sem pri kolegici vidla, kako nežno delo (moteč je samo ropot sesalca) in sem ga naročila na netu (13 eur). Najprej sem ga sprobala na sebi in moram rečt, da lepo enakomerno in nežno sesa in sprazni vse iz noska. Kolegici je pediatrinja rekla, da je s tem preprečila vnetje ušes.

(odgovor članu apollo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.6.2009 12:29:52   
Čebel@
jaz imam tistega na dah ampak imam prešvoh pljuča tko da ga ne uporabljamo,potem pa imam še iz BC za na sesalec in je superuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 12:34:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu meta21)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2009 12:45:04   
apollo
Najlepša vam hvala za nasvete. Tudi sama se bolj nagibam k elektronskim variantam...LPuser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2009 14:39:10   
barika
Baby vac user posted image user posted image

(odgovor članu apollo)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.6.2009 14:47:21   
rija
jaz priporočam tega

https://trgovina.over.net/home.php?cat=414

...vox populi...

(odgovor članu apollo)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.6.2009 14:58:54   
Onasiss
Baby vac je res dober, ampak, če pa kam greš imamo mi s sabo tistega ustnega, ki pa tudi ni slab pa tudi močnih pluč ne potrebuješ.

So what....

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.6.2009 15:16:05   
fusia
Mi imamo tudi baby vac in je res OK, čeprav bi bil tisti elektronski mogoče "elegantnejši". Probali smo tudi pumpico pa je bila čisto neuporabna.

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2009 20:28:35   
pipic
Lanaform aspirator

(odgovor članu apollo)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.6.2009 21:48:22   
Najaa
Vse mogoče od tistih balonastih, ki so sam za v smeti do tistih z usti da vlečeš ven, ki so kar ok dokler otrok nima res veliko sluzi in na koncu zmagovalec baby vac, s katerim vse živo ven potegnem. Oz sesalec vleče, jaz sam v nosu držim. user posted image

(odgovor članu pipic)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.6.2009 22:12:43   
Muca83
Kako se pa kaj baterijski obnesejo?

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?