Pikabu
|
Kot sem obljubila, da malo bolj natančno razložim, kako je to bilo. Prišla sva tja in je vsak par imel svojega "agenta". Najprej je postavila cel kup vprašanj o tem, kaj imamo doma, kaj uporabljamo (gospodinjski pripomočki, postelja, posteljnina, vse živo). Potem naju je peljala v en prostor, kjer so imeli razstavljene tako ralzične stvari, da nisem mogla verjeti. Od stola za masažo, pa likalne deske, posteljnine, posode, sesalec, jedilni pribor, radio in še in še. Vse pokaže in razkaže in ves čas hvali, kako je vse super in oh in sploh. Potem naju je peljala nazaj v prejšnji prostor in vprašala, kaj nama je bilo všeč in če bi kaj od tega imela. Sva povedala vsak svojo stvar, potem se je pa začelo najedanje. Je naredila okvirni predračun. Od kje jim take cene, nimam pojma. Meni je bila všeč likalna deska, mojemu pa ena ovalna posoda. Za likalno desko bi morala odšteti 150.000 SIT. Potem so pa razni šefi kar dajali ene popuste, pa kar ena darila bi dobila zraven. Pa še vseeno ne bi s ceno prišli pod 100.000. Potem sva povedala, da ne bo nič s tem, pa je naredila nov predračun za tisto posodo, ki ne boste verjele, je bila spet 150.000. Pa spet cel kup popustov in daril in ne vem še česa. Ko sva rekla, da ne bo nič in da greva, je rekla, da nama da za to ceno tako likalno desko kot posodo. :zmeden: Mislim, halo, kaj je zdaj s temi ceni???? :zmeden::zmeden::zmeden: Sva se potem hecala, da je bila to očitno 150.000 SHOP. Komaj sva ji dopovedala, da ne misliva nič kupiti in da bi rada šla. Tisto darilo sva vseeno dobila, je pa še kar težila, da če se premisliva, da lahko prideva nazaj. Mene je odbil predvsem njihov pristop in potem že iz čistega principa ne bi vzela nič. Sva pa že takoj na začetku povedala, da kupila ne bova NIČ in smo se vse pogovarjali "če bi", na koncu je pa že ful težila, da naj vzameva in da take ponudbe ne bo več. HALOOOOOOO :zmeden::zmeden::zmeden: Ne vem, a je pri vas isto, ampak začetek je bil pri nas čisto isti.
|