Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
navajanje na red pri dojenju 20.5.2005 17:23:16
|
|
|
|
iva23
|
Hojla, Drage mamice, imam morda smešno vprašanje - ali navajate svoje dojenčke, da jedo na približno točno določene ure. Pri nama je tako, da enkrat je na 3,4ure, drugič se zbudi po eni uri in jo zopet dojim. Ne vem , kako so tiste mame naredile, da so bili otroci vedno siti ter so spali, ko sem prišla na obisk. Pri nas je ravno obratno, ko jo podojim in mislim, da bo nekaj časa mir se ravno takrat zbudi in hoče jesti , obiski pa se čudijo - sploh tisti, ki nimajo otrok. Kako ste jih navadile na red ? Z dudo ali sploh ne ? Lep sončen dan Iva:kuza:
|
|
|
|
navajanje na red pri dojenju 20.5.2005 17:36:12
|
|
|
|
skuštrana
|
Tudi mi smo se na začetku dojili ko je ta mala čutla potrebo. Imela sem občutek da non stop samo dojim...Sedaj, ko ima pa že skoraj pet mesecev pa se je nekako unesl, tako da jemo na kake 3-4 ure podnevi, ponoči pa spimo celo noč (od 22 zvečer pa do 6 zjutraj).Saj bo, sčasoma se samo uredi.
|
|
|
|
navajanje na red pri dojenju 20.5.2005 17:37:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne! Pri nas ni nobenega reda... Smo bolj kaotična family! Je, ko hoče.
|
|
|
|
navajanje na red pri dojenju 20.5.2005 17:41:20
|
|
|
|
Errai
|
Moj je ko hoče. Tudi jaz nisem lačna oziroma žejna na točno 3 ure, tako da tudi malemu pustim, da sam "pove", kdaj bi jedel, pil, ali pa se crkljal pri meni. Ponavadi sicer je približno na 2-3 ure, so pa dnevi, ko hoče na eno uro, včasih, sploh, ko se mu kaj zanimivega dogaja, pa tudi po 5 urah še ni hudo lačen.
|
|
|
|
navajanje na red pri dojenju 20.5.2005 18:52:24
|
|
|
|
rainbow
|
Tudi pri nas je tako, če dalj časa spi, potem na 3-3,5 ure, če je budna, prej, kakor kdaj. Se da zdržat. res pa je, da se včasih komu to zdi čudno, a tisti, pač ne ve kaj dosti o dojenju. lp, lepo papcajmo:metulj:
|
|
|
|
navajanje na red pri dojenju 20.5.2005 19:01:24
|
|
|
|
Naja31
|
Ojla, pri nas ni nobenega reda. Je kadar hoce. Edino "dosezem" red pri dojenju je ce je na sprehodu v vozicku. Potem se sprehajamo toliko, da minejo 2-3 ure od zadnjega dojenja in potem je takoj ko pridemo domov, ker se tudi takoj zbudi. Ce smo pa doma, pa je tudi na eno uro. Lp, Naja
|
|
|
|
navajanje na red pri dojenju 20.5.2005 21:40:50
|
|
|
|
sonjaka
|
Saj nočem biti nesramna, ampak pri dojenju se ne trudi vzpostavljati reda, ker dojenje ni samo akt hranjenja. Dojenček se doji, ko je lačen, žejen, ko ga je strah, se hoče crkljati... Velikoo tem piše Karmen Mlinar na MON-u.
|
|
|
|
navajanje na red pri dojenju 21.5.2005 0:43:39
|
|
|
|
Talija
|
Se strinjam - tudi pri nas pri dojenju vlada red brez reda, ki ga oblikuje otrok. Na začetku se mi je zdelo da non stop samo dojim (v določenih časovnih intervalih celo na vsako uro). Vendar vsaka stvar ob svojem času- zadeve se počasi izboljšujejo. Mali je danes star 5M in je čez dan na 3-4 ure, ponoči pa se še vedno zbuja- včasih se hoče le pocrklat, včasih pa je reeesnično laaaaačen. Lp Talija
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?