|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vpojne hlačke
1.6.2009 21:50:15   
analucija
ali jih katera uporablja pri odvajanju od plenic?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vpojne hlačke
2.6.2009 9:38:37   
Lunca1
Mi smo jih, pa se niso ravno najbolje obnesle. Sicer ni takoj ven priteklo, ampak potem je šlo pa v curku. Če mene vprašaš, ne kupuj, bo tako ali tako luža.

(odgovor članu analucija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.6.2009 9:39:37   
Lunca1
Aja, v bistvu bi bile uporabne samo v primeru, če bi otroku čisto malo ušlo in oblačila ne bi bila mokra.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.6.2009 16:48:33   
Taddy78
Koliko pa je otrok star?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.6.2009 22:18:35   
analucija
2leti in pol. samo za mnenje sem vprašala. nimamo jih in jih tudi ne mislim kupit.
pač smo se z eno o tem pogovarjale kako je to superuser posted image .
si pa mislim svoje.

lp

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.6.2009 12:19:01   
Taddy78
Jaz sem našega čakala do 3.let, da se je odločil biti brez in je tako tudi najbolje. Kak mesec še je edino kakal v hlače, sedaj pa je res lušno in nimam slabe vesti, saj je to naredil brez kakršnekoli pomoči, oz. ko je bil sam dovolj zrel za to...

Neposredna povezava do sporočila: 6
3.6.2009 15:20:10   
analucija
moramo počakat bo že, silim ga ne, sprašujem pa ga. včasih rata včasih ne. bo že
user posted image lp

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
3.6.2009 16:27:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Nadomestna in dopolnilna komunikacija
Oktober je mesec ozaveščanja o NDK, ki omogoča komunikacijo osebam s težavami govora. V Sloveniji pa se soočamo z izzivi...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.