Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: krvavitev po spolnem odnosu 1.6.2009 18:31:13
|
|
|
|
kalypso
|
Sej ne da ne smeš v zgodnji nosečnosti, zdrava nosečnica, ki nima nobenih težav lahko seksa vsak dan če ji paše. Ti pa si krvavela, zato zdaj naj ne bi dokler se to ne porihta. Js sem imela zlo podobne težave, v 6. tednu sem začela krvavet, dobila dabroston in potem nisma seksala dokler mi ni G rekla po nuhalni, da je zdaj posteljica popolnoma razvita, da dabrostona več ne potrebujem in da ni več straha. vendar zdaj v 21. tednu spet ne smema, ker imam težave z glivičnimi vnetji in vnetjem mehurja. Takle mamo... Drugače pa, če si zakrvavela, je verjetno na materničnem vratu počila kakšna večja žilica, to se je meni zgodilo v 16. tednu, sem zakrvavela tako močno, da sem se že pripravila, da je to to, pa je blo vse OK. Izcedek pa bo, verjetno še kakšen dan ali dva, da se nožnica sčisti, to je pa logično... saj bo
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?