Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: konce pogodbe - porodniška 1.6.2009 9:26:27
|
|
|
|
Anonimen
|
greš na zavod in rečeš: evo me, zdaj mi pa povejte, kako naprej
|
|
|
|
RE: konce pogodbe - porodniška 1.6.2009 13:43:03
|
|
|
|
Tanchy
|
Poglej na spletno stran Zavoda za zaposlovanje - http://www.ess.gov.si/ , si pripravi katere podatke in obrazce potrebuješ za vlogo na Zavodu in v kolikor česa ne veš, pokliči na 080 1998 - med 9.00 in 11.00uro se oglasi prijazen odvetnik in ti odgovori na vprašanja . Jaz sem v podobnem primeru, le da moram najprej it na Zavod, potem pa v porodniško . Za Zdravstveno zavarovanje se pa tudi pozanimaj na netu - http://www.zzzs.si/, danes sem pa jaz dobila še tel. da mi povejo katere papirje točno moram prinesti tja - 01/30 77 280 - samo še ne vem točno kako in kaj , ker se mi ne javijo. Upam, da sem vsaj malo pomagala.
|
|
RE: konce pogodbe - porodniška 2.6.2009 12:51:39
|
|
|
|
tinkamarinka
|
Na CSD javi, da ti je potekla pogodba o zaposlitvi. Ti oni potem krijejo zdravstveno zavarovanje. Po preteku porodniške pa se moraš v 8 dneh zglasit na zavodu za zaposlovanje, da si urediš status, predvsem osnovno zdravstveno zavarovanje. Ker si bila prej zaposlena lahko po koncu porodniške uveljaviš zahtevek za denarno nadomestilo (70% plače 3 mesece). Obrazec dobiš na zavodu, nesti ga moraš delodajalcu, ki ga izpolni. Če ti kaj ni jasno pokliči na CSD in na Zavod za zaposlovanje, tudi preden se greš prijavit na ZZZS se ti splača prej poklicat, da ne čakaš 100 let (še posebej v LJ) LP
|
|
|
| Stran: [1] |
Dekliška imenajagodka7Katero ime je najlepše?Isabela (
27%)
Lina (
10%)
Neli (
10%)
Zoja (
20%)
Taja (
9%)
Brina (
23%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!