Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: dvojne nosečke-kdaj ste ostale doma 1.6.2009 6:25:52
CUKRČEK
Delala sem do 4.meseca. Potem pa res ni šlo več, ker v službi skoraj 8 ur skupaj sedim na raćunalniku. In jaz dejansko nisem mogla bit v enem položaju več kot dve uri. Drugače sem se super počutila, le da sem redno menjavala "položaje".
RE: dvojne nosečke-kdaj ste ostale doma 3.7.2009 14:22:18
nektarina
takoj po tistem ko sem zvedela ,da sta 2. Glede na to,da sem prej imela SS v prvih treh mesecih me je zdravnica takoj na začetku dala na bolniško ,da se ne bi ponovilo.. sem pa imela lepo nosečnost
RE: dvojne nosečke-kdaj ste ostale doma 3.7.2009 15:23:39
Skorpija
doma sem bila prvi mesec in pol, ker sem malo krvavela, pa še grozno mi je bilo slabo, potem pa sem hodila v službo do nastopa porodniške. prej sem še porabila dopust (1 mesec), ko se mi je začela porodniška, sem pa tretji dan rodila...