Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kako dvigniti vzglavje? 20.5.2005 11:36:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj pa vem, eni dajo spod kasno knjigo ala telefonski imenik...al pa kej sruzga.
|
|
|
|
Kako dvigniti vzglavje? 20.5.2005 11:40:11
|
|
|
|
Lenny
|
Maja, pod žimnico daj kaj debelejšega. Jaz sem dala zloženo kopalno brisačo, v porodnišnici so podložili kar nekaj zloženih pleničk. Je pa patronažna rekla, da obvezno pod žimnico. Lp
|
|
|
|
Kako dvigniti vzglavje? 20.5.2005 11:54:57
|
|
|
|
malika
|
V bolnicah dvignejo posteljice, ampak potem otrokec leze dol. Ti kar daj pod jogi brisače, lahko jih naložiš več, ampak pazi, da se jogi ne bo "lomil" .
|
|
|
|
Kako dvigniti vzglavje? 20.5.2005 11:57:36
|
|
|
|
Errai
|
Meni je pediater svetoval knjigo pod noge postelje.
|
|
|
|
Kako dvigniti vzglavje? 20.5.2005 11:58:35
|
|
|
|
BARBARA R.
|
Tudi mi smo imeli takšne težave.Tako, kot sta rekli al bina in Leny, lahko daš telefonski imetnik pod žimnico ali pa če podložiš nogi posteljice.Ker smo imeli zibelko na koleščkih sem se poslužila prve možnosti. :muca:
|
|
|
|
Kako dvigniti vzglavje? 20.5.2005 12:12:00
|
|
|
|
Blink1
|
jaz sem pod žimnico dala velik družinski album, ki je na eni strani debel, na drugi pa tanjši, da je bil prehod lepši
|
|
|
|
Kako dvigniti vzglavje? 20.5.2005 12:33:57
|
|
|
|
Anonimen
|
js sem pod jogi zrovnala eno deko tako da je bla na eni strani mal bl debela na drugi pa tanjša da je lepo naklon padal. lp, lara
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?