Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako zgleda počen bobnič? 31.5.2009 8:57:10
|
|
|
|
jakaracman
|
Ja kar pejta se pokazat.Samo našo je bolelo predno je počil , vročine pa ni imela.
|
|
|
|
RE: kako zgleda počen bobnič? 31.5.2009 11:06:44
|
|
|
|
Naja31
|
Se strinjam. Pejta do zdravnika.
|
|
|
|
RE: kako zgleda počen bobnič? 31.5.2009 12:53:07
|
|
|
|
mulan
|
Počeno verjetno ni, ker to boliiiiiiiiiiiiiii, se pa sigurno z ušesom nekaj dogaja in je treba čimprej k zdravniku.
|
|
|
|
RE: kako zgleda počen bobnič? 31.5.2009 12:55:01
|
|
|
|
al1*
|
Pri naši je tudi zgledalo tako, ko ji je bobnič počil - najprej jo je bolelo, pol pa se je iz ušesa vlil gnoj - rumenkasto-rjava reč, ki ji je tekla iz ušesa kar nekaj časa. Po antibiotiku je bilo hitro ok.
|
|
RE: kako zgleda počen bobnič? 31.5.2009 18:47:03
|
|
|
|
NRMM
|
Moji Maši se je tudi pred kakšnim mesecem vlilo toliko masla iz ušesa,kazala ni znakov,da jo boli,vročine tudi ni imela. Sem jo peljala k zdravniku,da ji je pogledala uho in ni bilo hudega. Sicer je bilo uho malo pordelo,kaj več pa ne,ni dobila AB.
|
|
RE: kako zgleda počen bobnič? 31.5.2009 18:53:29
|
|
|
|
Zala01
|
Imam izkušnje s počenim bobničem, mojemu fantku je počil že štirikrat, dvakrat eden in dvakrat drugi. ni res, da mora boleti, njega ni bolelo popolnoma nič, samo zelo veliko gnoja se mu je vlilo iz sluhovoda (tako da tisto, kar si ti videla, ni maslo, ampak je v bistvu gnoj.). Je pa res, da si ušeska takrat ne pusti tikat. Obvezno ga pelji k pediatru, da dobi Hiconcil 10 dni in ne sme v vrtec. Počenega bobniča nikakor ne moreš videti, se zaraste relativno hitro, že par ur po perforaciji. Tudi drastičnih posledic za sluh ni.
|
|
RE: kako zgleda počen bobnič? 31.5.2009 18:54:20
|
|
|
|
Paštetka
|
hvala vsem za odg. Sem šla takoj zjutraj k zdravniku in ima počen bobnič. Dobile sva antibiotike in sva tako ta teden obtičale doma. Jaz pa v službi urnebes . Ampak kaj čem, dete je na 1. mestu.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?