Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: A obstajajo gormiti 3. serije? 30.5.2009 12:34:22
|
|
|
|
gita10
|
Očitno obstaja, ker ima moj sin dve seriji, pa mi teži že za tretjo. Jaz bi drugače močno upala, da se te serije Gormitov že enkrat končajo.
|
|
|
|
RE: A obstajajo gormiti 3. serije? 30.5.2009 13:12:52
|
|
|
|
bumerang
|
Dobri smo še za naslednjih 10 let, v Italiji prodajajo peto serijo in baje da so še neke special edition in da je vseh skupaj osem.
|
|
RE: A obstajajo gormiti 3. serije? 30.5.2009 13:17:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Čisto sranje in to s(m)o krivi samo starši, da lahko takšno sranje prodajajo.
|
|
|
|
RE: A obstajajo gormiti 3. serije? 30.5.2009 13:20:34
|
|
|
|
gita10
|
IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Dobri smo še za naslednjih 10 let, v Italiji prodajajo peto serijo in baje da so še neke special edition in da je vseh skupaj osem. Hvala za informacijo- si mi polepšala dan
|
|
|
|
RE: A obstajajo gormiti 3. serije? 30.5.2009 17:35:30
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: gita10 IZVIRNO SPOROČILO: bumerang Dobri smo še za naslednjih 10 let, v Italiji prodajajo peto serijo in baje da so še neke special edition in da je vseh skupaj osem. Hvala za informacijo- si mi polepšala dan O šit. Meni tudi.
|
|
|
|
RE: A obstajajo gormiti 3. serije? 30.5.2009 21:35:40
|
|
|
|
bumerang
|
Kaj sem pa jaz zdaj kriva, madona, saj jih nisem jaz dala na tržišče. Pa tudi vašim mulcem nisem povedala. A naj jaz zdaj vrtec obtožim, da je kriv, ker moj za gormite do letošnje zime sploh vedel ni. Danes pa me je ravno nažical za cel otok!
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?