|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   šolska torba
29.5.2009 8:32:14   
ribica.
A imajo to tudi v kaki akciji?? Kupujemo torbo za prvošolko in te zadeve niso tako poceni. Tiste na kolesih pa sploh ne. Imajo mogoče kakšne akcije?? Smo pa iz mb.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: šolska torba
29.5.2009 8:35:06   
Gordana-3
v leonardu na gosposki imajo neko akcijo, mislim, da piše 30 % popust.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2009 8:35:36   
Anonimen
ribica....jaz se s torbo ne bi dajala u stroske....vsaj pri nas prvosolcki solske torbe cez teden puscajo v soli in jih samo ob petkih nosijo domov...tako, da ne vem ce se splača kaj predragega kupovat.

(odgovor članu ribica.)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2009 9:07:23   
NEVA-1
A jim boste že za v prvi razred kupili torbo na kolescih, men je kar mal preveč, jaz mu bom vrjetno kopila obično torbo, če bo seveda fant za-to

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2009 9:11:43   
špelin@
Na vem, kakšna je praksa pri vas v šoli, ampak pri nas so prvošolčki domov vsakodnevno nosili le copate, peresnice in beležko. V petek so prinesli še  opremo za športno vzgojo (kr. hlačke in majčko) in kdaj pa kdaj kakšen zvezek.

Tudi v drugem in tretjem razredu je bil dovolj le manjši nahrbtnik. Šele v četrtem razredu je bilo potrebno kupiti res konkretno, kvalitetno, "pravo" šolsko torbo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2009 9:24:20   
blaža
Pri nas je na izbiro ali torba, ali pa kovček. Tak kovček, kot je bil včasih za v glasbeno šolo, če se kdo spomni.

Meni je vseeno boljša torba, da ne vleče tisti kovček, pa tudi kovčki niso tako zeloo poceni.

No ma itak ne bo ta torba samo za prvi razred, jo bo imel vsaj za dve tri leta.

Aja nosijo pa samo pred vikendi domov torbe in kovčke, če se ne motim. je pa vseeno boljše, če ima torbo na hrbtu, kot pa da vleče kovček v eni roki. Vsaj po moje.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2009 9:29:19   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute

ribica....jaz se s torbo ne bi dajala u stroske....vsaj pri nas prvosolcki solske torbe cez teden puscajo v soli in jih samo ob petkih nosijo domov...tako, da ne vem ce se splača kaj predragega kupovat.

Se strinjam. Pri nas še ob petkih v torbi prinesejo večinoma samo barvice, redko še en zvezek zraven.

Mi smo kupili eno Spiderman torbo za 30 evrov za 1. razred, sicer je trda in anatomsko oblikovana in vse, samo ni pa velika, bolj majhna je. Pa je še to preveč. Čisto lahko bi imel en nahrbtniček.

Pe še ker se okusi otrok tako hitro spreminjajo ... mojemu je trenutno vse, kar se mu je lani zdelo kul, "otročje".

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2009 9:41:49   
Anonimen
meni se otrocki prav smilijo, ko jih vidim, ko grejo iz sole(prvo in drugo solcki) in je torba vecja od njih....pa se vem, da imajo v torbi samo par stvari...
brezveze se mi zdi. mi smo mojemu, lani, ko je bil v prvem razredu kupili navaden ruzak ninje zelve(sam si ga je zbral) in je bil fuuul zadovoljen z njim. letos ma gre v prvi razred mali, in mi na kraj pameti ne pade da bi mu kupila kako ornih torbo...

< Sporočilo je popravil miska_mccute -- 29.5.2009 9:42:57 >

(odgovor članu Splišni)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2009 11:10:51   
ribica.
ne me zdaj norobe razumet, ne bom ji zdaj neke turbo torbe nabasala, sam najbolj bednega nahrbtnika pa tud ne. Ker itak se poslužujem metode, da ne kupim vsako leto. Tak bomo verjetno zdaj kupili, pa pol nekaj časa mir, al pa vsaj dve leti. Mogoče imate pa prav, da letos res še ne rabi neke take "hude" torbe. Sam kolikor sem tukaj brala vaše teme, ni v vseh šolah tako da bi sam ob koncu tedna domov nosili torbo. Bo treba počakat, da bom na sestanku v šoli zvedla. Hvala za vaša mnenja!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.5.2009 21:58:49   
staši
naši prvošolčki torbe ne rabijo ,dobijo v šoli kovčke.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.6.2009 14:00:12   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: staši

naši prvošolčki torbe ne rabijo ,dobijo v šoli kovčke.

Aja? S katerega planeta pa si ti?

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 11
1.6.2009 20:46:46   
sanja nk.
Zakaj pa že zdaj vse to kupujete user posted image

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.6.2009 21:05:05   
staši
OBČINA hrpelje -kozina  jim vsako šolsko leto podari kovčke ,sem pa iz planeta zemlja -primorska!!!!

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 13
30.6.2009 23:08:34   
.muki.

Pobrskaj malo na linku LOVEC NA CENE.

Lp, muki

http://muki.moj-album.com/

(odgovor članu staši)
Neposredna povezava do sporočila: 14
2.7.2009 15:19:55   
TIA22
Jaz lahko rečem hvala bratu in njegovi punci, da sta mi pomagala in kupila šolsko torbo...pa so nam na roditeljskemu sestanku povedali, da v ponedeljek v šolski torbi prinesemo vse stvari, jih pustimo tam-potrebščine, torbe pa odnesemo starši domov.user posted image

(odgovor članu .muki.)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?