pupika
|
Tudi mi doma otroka učimo naj se brani, pa nič ne pomaga, naš mali jo samo potisne proč v tistem trenutku, medtem, ko nekateri jo udarijo, eni jo kregajo. Vse mi je sam povedal. Seveda na začetku vzgojiteljice sploh niso povedale kdo v skupini grize, tako, da kake dva meseca sploh vedeli nismo kdo grize, dokler mi naš mali ni sam povedal pred vzgojiteljico kdo ga je ugriznil, takrat je vzgojiteljica debelo pogledala in rekla, ja sedaj je že tolko velik da sam pove. Ker sedaj je ša že preveč, naš mali hodi okrog celi vijoličast, pred kakim mesecom je imel celo na licu tak velik ugriz, ima pogrižene roke in hrbet. Sem ji že včeraj rekla, da sedaj je pa že preveč in naj se pogovorijo z starši od te punčke. Kljub temu, da starši vejo, da je punčka najbolj problematična v celi skupini, tako za pretepanje kot za grizenje. Bom pa danes podrobneje vprašala če jo v vrtcu kaj kaznujejo, kajti, kazni naj bi tudi pomagale, naj pač sedi za mizo toliko časa,..Kajti ugrizi so lahko nevarni. Sem pa tudi že razmišljala, da bi stopila do predstojnice v vrtcu, kajti tudi ona ve, da punčka grize, ker ravno ona ji je lansko leto vrnila ugriz in nikoli ni več ugriznila. Mislim, pa da letošnje vzgojiteljice ne znajo preprečit ugrizov, lani ni bilo nobenih ugrizov, vzgojiteljice sta bili glede takih stvari zelo strogi in nista popuščali, medtem ko sta jih tudi crkljale, meni je to pasalo, da mi potolažijo otroka in da ga tudi pocrkljajo, medtem ko staršem od te punčke ki grize pa ne, so se skozi nekaj pritoževali, da jih malo preveč razvajajo in imajo potem dooma probleme, mi nismo imeli nobenih problemov, ker smo doma tudi našega crkljali. Pa je danes naš mali manj problematičen kot pa punčka, ki je bila za moje pojme tudi deležna malo premalo pozornosti. Je pa res, da je pa doma pravi angelček ta punčka.
|