Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: plenice in robčki v vrtcih 3.6.2009 22:19:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Najaa, ne vem če si me dobr razumela. v enem postu zgoraj sem prebrala da starši v začetku leta prinesejo po en paket mokrih robčkov in robčkov za nos. se pravi da je vseh skupi po 14, ne? torej, če jih med letom nič več ne nosijo, potem svaka čast, če jih porabijo res samo toliko. v našem vrtcu ni potrebno staršem ničesar nositi razen pleničk, vse ostalo dobimo v vrtcu. kadarkoli potrebujemo, vedno dobimo, kolkr želimo, tko da brez skrbi, to je celo leto tako. imamo vse: kremice, vatke, mokre robčke in za nos, celo trenerkice, da mame prišparamo pri pranju. meni se zdi to super ideja! in vse se pere v vrtcu, starši nhičesar ne nosijo domov.
|
|
|
|
RE: plenice in robčki v vrtcih 4.6.2009 7:07:47
|
|
|
|
BarbaraE
|
Pri nas v jasličnih oddelkih ne nosimo nič (mislim, da le v primeru kakšne alergije na plenice - imajo namreč pamperske), v starejših skupinah pa je treba prinest pap. robčke. Tisti, ki pa od 3. leta dalje še potrebuje plenice, pa mora to zagotoviti sam. Imam pa vprašanje za tiste iz LJ - predvidevam, da so si cene vrtcev v LJ povsod podobne - kako torej, da morajo nekje nosit plenice in vse ostalo, nekje pa ne? Jaz bi namreč pričakovala, da je cena potem manjša, če je potrebno vse prinesti. No, mogoče se pa motim in so dejansko cene v LJ različne, tako kot so vrtci različni?
|
|
|
|
RE: plenice in robčki v vrtcih 5.6.2009 8:57:55
|
|
|
|
ninocka
|
Mene pa zanima, kam ti vrtci skladiscijo vse te plenice? Ce ima vsak stars za svojega otroka svoje plenice in svoje robcke - kam vse to pospravijo?? Ker to recimo pomeni 14 paketov plenic + 14 paketov robckov. Men delata guzvo doma ze 2 paketa plenic, pa imam za obadva prostor v predalu...
|
|
RE: plenice in robčki v vrtcih 5.6.2009 9:42:03
|
|
|
|
rumba
|
Mi smo v Lj v treh vrtcih. V prvem - Vodmat, so poskrbeli za vse, plenice, robčki, kremice.... Ničesar nismo nosili. Rožnik, in Viški, prinesemo robčke za ritko in za noske, pleničke za domov. Cena je enaka. Se tudi sprašujem, kako imamo to urejeno v LJ.
|
|
|
|
RE: plenice in robčki v vrtcih 10.6.2009 23:03:51
|
|
|
|
hillmagic
|
Waw sem kar presenečena da imate v vrtcu od vrtca pleničke in robčke . Vrtec Škofja Loka vsak prinese svoje pleničke in mokre robčke in kremico ( hladilno mazilo, bepanten...) In nekaj krat na leto robčke po 100 kom v škatli. Tako da tega vrtec ne nudi. Zanimivo, meni se zdi normalno da to prinesejo starši za svojega otroka, ker do danes nisem vedela, da obstajajo tuki taki vrtci ki to lahko nudijo.
|
|
RE: plenice in robčki v vrtcih 18.6.2009 8:42:47
|
|
|
|
Lana_s
|
V Miklavžu (pri Mariboru) starši sami prinesemo plenice, vlažilne robčke in ko grejo proti koncu nas vzgojiteljica opozori, da prinesemo nove. Zobno pasto, papirnate robčke in servietke pa nekje 2x na leto prinesemo.
|
|
RE: plenice in robčki v vrtcih 18.6.2009 22:19:45
|
|
|
|
sanelaa
|
Pri nas ( v Velenju) ne nosimo nič. Tam imajo plenice, robčke, kreme.
|
|
|
|
RE: plenice in robčki v vrtcih 24.6.2009 11:23:03
|
|
|
|
pupika
|
Pri nas v Pesnici nosimo plenice in vlažilne robčke, ko jih zmanjka vzgojiteljice opozorijo in prinesemo nove. Poleg tega nosimo 1 krat mesečno 100 papirnatih robčkov in 4 role papirnatih brisač. Kaj v drugih vrtcih nič ne nosite 1 krat mesečno robčkov in pap. brisač. Pa moram rečt, da cena ni ugodna.Za plenice in vlažilne robčke je kar fajn, da nosimo sami.
|
|
|
|
RE: plenice in robčki v vrtcih 24.6.2009 12:49:35
|
|
|
|
scorpiogirl
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraE Jaz bi namreč pričakovala, da je cena potem manjša, če je potrebno vse prinesti. No, mogoče se pa motim in so dejansko cene v LJ različne, tako kot so vrtci različni? točno to se sprašujem jaz. bi bilo kar zanimivo pogledat cene (pa ne samo v Lj), če je kaj konkretne razlike glede na to, da nekje je vse v vrtcih, drugi moramo pa vse (plenice, mokre in suhe robčke, kremo za ritko) sami prinest. Pri nas porabijo ogromno plenic (za moje pojme jih čisto prepogosto previjajo), tudi vlažne robčke smo že trikrat prinesli (od 1. aprila), cena je pa vseeno precej visoka. Na podlagi česa pa je cena jasli toliko dražja kot starejših skupin, če ne zaradi plenic??? Ninocka, pri nas imajo od vsakega nekaj plenic, robčke in kremo na polici (zraven ime otroka), ostale pa podpisane skupaj v omari. no, meni bi se zdelo prav, da bi se to malo poenotilo po vrtcih. cene so povsod enako (ali vsaj približno enako) visoke, tole je pa vse še en dodaten strošek. Sicer nimam nič proti, če nosim v vrtec vse te zadeve, ampak potem naj bo vsaj cena mal nižja, no
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?