|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Krema za samoporjavitev
28.5.2009 11:33:29   
mojcapr
Katera je vredu in na kaj moram pazit ko jo nanašam. Imam namreč plesni nastop in sem kar fejst bela, pa za solarij ni časa. Kaj mi priporočate?

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Krema za samoporjavitev
28.5.2009 12:04:27   
J.L.
IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr

Katera je vredu in na kaj moram pazit ko jo nanašam. Imam namreč plesni nastop in sem kar fejst bela, pa za solarij ni časa. Kaj mi priporočate?

če si kar fejs bejba, kot praviš, boš zažgala tudi brez kajneda? user posted image
drugače pa ti svetujem prvo pilin, pol nanos losjona in čez porjavitveno kremo.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2009 12:14:22   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

če si kar fejs bejba, kot praviš, boš zažgala tudi brez kajneda? user posted image

Bela je fejst, ne bejba.

Drugače pa ne vem, pejt zdajle malo ven na sonce ležat.

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2009 12:28:14   
ssevin
če si fejst bela ti odsvetujem kremo, ker ti ne bo nič dobrega nardila. Kdaj imaš nastop? Pa saj če greš 2, 3 krat v solarij bo ok, vsaj nekaj.

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2009 13:49:35   
mojcapr
IZVIRNO SPOROČILO: J.L.

drugače pa ti svetujem prvo pilin, pol nanos losjona in čez porjavitveno kremo.

Hvala za user posted image user posted image če ne bom pač modno fejst bela bejbauser posted image user posted image .

Danes je tvoj dan, izkoristi ga maksimalno...

(odgovor članu J.L.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2009 16:16:12   
ajataja
nikar ne nanašaj nobene kreme sama nase,ker si sama ne moreš lepo nardit da ne bi bila flekasta.Bolje bela kot pa katastrofa ,ki je problem pol dol spravit.Pojdi v kozmetični salon naj ti oni namažejo s svojimi kremami oziroma tja kjer imajo tisto za pošpricat .

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2009 9:01:45   
timoteja
Jaz sem letos kupila mleko oz. lotion od Nivea za samoporjavitev, in mi je ful všeč, ker se ga da lepo razmazati, samo ga je treba res lepo enakomerno zamazati, tudi ob pregibih in tako, da potem ne izgleda kaj šlampasto. Čas, da se "naredi" pravi ten , je 2-3 ure, tako da sem se jaz namazala zvečer po umivanju, in je bilo zjutraj prav fajn. Pomembno je tudi to, da je koža čista in gladka, zato prej priporočam, da si narediš piling kože, pa potem namažeš.

(odgovor članu mojcapr)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.6.2009 12:54:01   
bellissima
Jaz sem tudi zelo bela (jogurt varianta) in že 3 leta uporabljam od Dove samoporjavitveni losijon. Res je, da se moraš lepo in previdno namazati in potem ni nobenih lis. Jaz se namažem res po malo, tako da traja do tri dni, da se naredi prava barva, potem samo še vzdržujem (vsak dan enkrat). Glede na mojo barvo kože vse skupi prav lepo izpade. Aja... pa pazi katero kremo kupiš, ker obstajajo za svetlejšo in za temnejšo kožo. Pa lepo porjavitev želim!user posted image

(odgovor članu timoteja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2009 8:51:10   
punci
uf jaz sem enkrat imela neke ponesrečene rezultate z Dove. Sama imam porcelanasto belo kožo, še nikdar v življenju nise bila vsaj r od rjava in sem si jo enkrat šla mazat. Sej sem naredila prej peeling pa ahtala da bi razmazala vse enakomerno, samo ko sem se šla pa tuširat potem čez par ur o bože mili, po nogah sem bila takšna kot da nisem blizu vode prišla že pol meseca user posted image tak čudno se potem izpira, da zgledaš umazan... ne vem no, moja izkušnja je bila slaba. 

(odgovor članu bellissima)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.