|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   omar
19.5.2005 23:23:36   
Tinna
Škoda...:((:((:((. Smo do zadnjega upali, da bo pršu v finale, če ne druzga vsaj zaradi Miše Molk, ki je izjavila, da s to pesmijo sigurno ne bo nič.:grrr::grrr:
Pa tako lepo je zapel...:((:((..smo res premajhni, da bi upali na uspeh.:zmeden:

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   omar
19.5.2005 23:24:25   
Pupica
polona2 se strinjam:bravo:
Mislim, ka marsovci so bli teli srebrni:grrr::grrr:
Mah, sej bo bolje a ne? K bomo spet kako nananananananana poslali pa bo:sloncek::grrr::grrr::grrr::hudicek:

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   omar
19.5.2005 23:24:38   
srnica

Vem da me poste popljuvale, ampak naš dragi Omar ni imel enostavno dobre pesmice za eurosong, pa to nič nima veze z majhnostjo, saj država sama zase ne more glasovat.
Pesem enostavno ne gre dobro v uho, pa naj reče kdo kaj če.In očitno nisem edina tega mnenja.

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   omar
19.5.2005 23:24:39   
ElaM
A so Avstrijci, harmonika varijanta sli naprej

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   omar
19.5.2005 23:27:09   
clea
točno tko k peavi MojcaH,smo le ena mala Slovenija

Žalostno je to,da Slovenija pravzaprav nima možnosti,da bi prišla v finale kaj šele da bi mogoče pomislili na kaj več.
Kljub temu,da imamo dobre pevce in to fuuuul boljše od marsikaterega,ki smo ga danes videli in je prišel ali pa prišla v finale.
Kaj čmo,kihinja je pač kuhinja!!!

Zdaj se mi pa smili Omar (in pa tudi backvokalistka Teja),ker ju bodo vsi šimfali in grajali pa tako naprej.
Jaz pravim dobro sta bila,super sta zastopala Slovenijo sam če ne gre pač ne gre!

:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((
Sm pa jst tut do zadnjega upala in stiskala pesti.
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Po eno :rozica: za vse,ki ste navijale!

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   omar
19.5.2005 23:27:44   
African queen
Ma fora je v tem da je Slovencev premalo po svetu...Hrvatov Makedoncev itd.pa je več zunaj po Evropi kot doma...pa so lahko glasovali za "zemljake"....

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   omar
19.5.2005 23:28:46   
Teni_
Z majhnostjo nisem imela v mislih to, da bi dobili premalo glasov, ker vem, da za svojo državo ne moreš glasovat. V mislih sem imela to, da nas še zgleda vedno premalo poznajo, oz. ne dajo nič na takšno državo.

So pa bili nekateri dosti slabši, pa so vseeno v finalu. Pa kaj je bilo tisto glede Španije in še ostalih 3, ki imajo zagotovljeno mesto v finalu. A ni bilo nekaj govora o denarju, ali sem jaz narobe razumela. No, če je to pošteno.:grrr:

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   omar
19.5.2005 23:30:24   
PiaM
Zapel je svetovno :bravo:,brez napak, so se mi kar dlake najžle;), škoda le da so ga tako oskubili pri glavi na straneh - so ga bla sama ušesa:)-.
Mi verjetno nikoli ne bomo šli naprej, če bo šlo tak naprej:zmeden:.Če kdo razume kaj sem zdaj napisala:)-

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   omar
19.5.2005 23:32:10   
lefairyon
Orarju je storjena krivica, ker je s tem komadom sigurno bil med boljšimi...vse tisto "cviljenje" je že davno iz mode...moje mnenje je da bi se moral uvrstiti v finale, saj je bil meni med 5 najboljšimi...pa da dajo makedonijo in hrvaško nas pa ne se človek vpraša ali je to izbor najboljše pesmi ali je to vse na politični bazi...:zmeden:...
drugače pa OMAR JE ZAKON:rozica:
zame je on zmagovalec

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   omar
19.5.2005 23:32:57   
lefairyon
sem mislila Omarju ne Orarju:ups:

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   omar
19.5.2005 23:34:48   
Tinna
Srnica jaz se pa ne strinjam s tabo, da pesem ne gre dobro v uho :zmeden::zmeden::zmeden:. Saj jo poslušam že od vsih ta malih in ta velikih kako jo prepevajo pa tudi sama jo že skoraj znam na pamet, čeprav sem jo le parkrat slišala.:)-

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   omar
19.5.2005 23:40:57   
viv_
Omar je bil SUPER!!! :bravo::bravo::bravo:

Samo premalo nas je po svetu, pol pa nobeden ne glasuje za nas. Samo v tem je problem. Prosim lepo, uni srebrni strici, pa poskakujoči Madžari, da ne govorim o Makedoncu... Mi pa ništa!

Najbolj mi je pa grozno to, ker bo zdej Miša triumfirala, pa Saša pomoje skače u zrak od navdušenja :(:(:hudicek::hudicek::hudicek::(:hudicek:

:((viv:((

P.S.: Omar, teb pa Teji enga lupčka!

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   omar
19.5.2005 23:48:21   
snorlax
Jst grem kr spat! Lahko noč!:zaspan:

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   omar
20.5.2005 8:15:04   
pupika
Mislim, tole je pa bilo včeraj. Jaz sem bila skoraj 100% da bo Omar prišel naprej. Mogoče je pa bila spet samo politična scena, tako kot pravijo za tale evrosong. Tudi jaz sem mnenja, da je bila naša pesem ena izmed najboljših. Meni osebno je bila najboljša, pa ne zaradi tega, ker je pač naša ampak vse ostale so se mi zdele skoraj po istem kopitu odpete ali pa so bile preveč dolgočasne.

Punce me vemo, da je bila naša pesem najboljša, saj zaradi tega pa ne rabimo da nam to druge države potrdijo, me že vemo.

Omar je pa res enkratno odpel, pa Teja, tisti njen glas, ko se meni koža naježi.

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   omar
20.5.2005 8:15:57   
bena
Srnica in Tinna! Tudi jaz se strinjam z vama, da Omarjeva pesem pač ni bila za Evrosong. Jaz sem vseskozi navijala za Rebeko Dremelj in mislim, da če bi včeraj ona bila na odru v Kijevu, bi bila Slovenija v finalu. Moj favorit je vsekakor bil in tudi ostaja Boris Novkovič, ki ima res komad, ki gre v uho, pa tudi njegov šarm mu bo prinesel, kar nekaj glasov. Se pa strinjam, da sem presenečena, da so prišle v finale nekatere države, katerih štikli so bili res obupni. Ena od takih je npr. Moldavija.

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   omar
20.5.2005 8:17:43   
bena
Sorry Tinna! Sem prehitro prebrala tvoje sporočilo. Sedaj sem ugotovila, da tt misliš drugače kot jaz. Se ti opravičujem. Vsak ima pravico do svojega mnenja.

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   omar
20.5.2005 9:04:23   
piščanc
na eurosongu šteje samo spektakel, katera pesem je dobra se vidi koliko se vrti potem. tako da nabrž tud rebeka dremelj ne bi prišla daleč, če ne bi zraven npr vzela slačifantov?

razen moldavije sem se jaz kar strinjala z izborom, no seveda je manjkala slovenija :((, ampak ...

smejala sem se pri irski (kaj je tam na odru delal tisti harry potter se mi ne sanja), večina je bila pa dolgočasnih

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   omar
20.5.2005 9:07:36   
Maxica
Jaz lahko samo rečem, da je pač tako-s katerokoli pesmijo ali izvajalcem bi šli na Evrosong, bi bilo isto. Pač tako je. Na nas pa je, da se predstavimo čimbolje in s čimbolj kakovostno pesmijo. In Omar:love: nas je tako lepo predstavil, da imamo lahko čisto mirno vest. Pesem je bila ena bolj kakovostnejših na predizboru (in verjetno res celo na Evrosongu), tako da smo lahko ponosni, da se je Omar tako dobro izkazal. Krasen nastop, izvedba, Teja-krasen glas-v glavnem-sami so si krivi ti "Evropejci":grrr:-bo pač toliko več Omarja:love: ostalo za nas:)-:)-:)-.
BRAVO, OMAR:bravo::bravo::bravo:!

(odgovor članu kaj@)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   omar
20.5.2005 9:12:23   
Anonimen
S tisto, ki je napisala, da so ga pri krajeh preveč pobrili, da so ga bila sama ušesa, se pa strinjam. Bolj mu paše, če ima malo las. Ampak glas pa rula, ni kaj.

(odgovor članu kaj@)
  Neposredna povezava do sporočila: 69
   omar
20.5.2005 16:18:20   
Anonimen
Mah, ne samo dober, SUPER je bil. In prej ko se sprijaznimo z dejstvi, da Slo. pač ne bi vidla finala, pa če bomo edini z živahno pesmijo, vsi ostali pa z nekimi žalostnikami, če bomo meli ne vem kakšen show, drugi pa vsi pr miru stali itd.

Saška in Rebeka ne bi čist nč več naredle. In po toči zvonit je prepozno. Tuki se gre itak sam okol politike.

Ne vem, men je všeč bla Irska pa Latvija, drugi pa ne. In Madržarski nanana in skakanje po odru pa sploh brezveze.

Omar je car, Eurosong pač ne.

lp,:fis:

(odgovor članu kaj@)
  Neposredna povezava do sporočila: 70
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?