Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: sprejem v vrtec - kdaj odločba o višini p... 28.5.2009 7:12:20
|
|
|
|
emaa
|
Vlogo za znižano plačilo vrtca vsaj pri nas oddajamo na občini, vlogo dobiš tudi na spletni strani vrtca, pa še marsikje. Pol pa traja kar nekaj časa, odvisno od občine. Vsekakor pa boste izračun plačilnega razreda prejeli pred prvo položnico. Vsaj ponavadi je tako.
|
|
|
|
RE: sprejem v vrtec - kdaj odločba o višini p... 28.5.2009 8:03:01
|
|
|
|
lenca1
|
Mi smo vlogo za znižano plačilo vrtca oddali kar v vrtcu in sicer 15 dni pred vstopom v vrtec. Odločbo sem čakala 1,5 mesec. Za prvi mesec sem tako morala plačati polno ceno (80%), ker vrtec še ni dobil odločbe, potem so pa že naslednji mesec naredili poračun.
|
|
|
|
RE: sprejem v vrtec - kdaj odločba o višini p... 28.5.2009 12:10:21
|
|
|
|
J.L.
|
pri nas je odločba o višini plačila, iz občine prišla, še preden je bila mala sprejeta v vrtca.
|
|
|
|
RE: sprejem v vrtec - kdaj odločba o višini p... 28.5.2009 16:14:17
|
|
|
|
Taanikaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: emaa Vlogo za znižano plačilo vrtca vsaj pri nas oddajamo na občini (do 15.8. je bilo nam rečeno), vlogo dobiš tudi na spletni strani vrtca, pa še marsikje. Pol pa traja kar nekaj časa, odvisno od občine. Vsekakor pa boste izračun plačilnega razreda prejeli pred prvo položnico. Vsaj ponavadi je tako.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?