|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sprejem v vrtec - kdaj odločba o višini plačila?
28.5.2009 6:42:44   
pikapoka315
Živjo,
mene pa zanima koliko časa ste čakale na odločbo o višini plačila vrtca (pogodbo za sprejem otroka v vrtec smo podpisali ta teden).
Kdo pošlje to odločbo o višini plačila, občina ali vrtec in ali je potrebno oddati tudi občini kak obrazec? Mi do zdaj nismo še nič...
Aja, v vrtec gre naš user posted image  septembra.
Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sprejem v vrtec - kdaj odločba o višini p...
28.5.2009 7:12:20   
emaa
Vlogo za znižano plačilo vrtca vsaj pri nas oddajamo na občini, vlogo dobiš tudi na spletni strani vrtca, pa še marsikje. Pol pa traja kar nekaj časa, odvisno od občine. Vsekakor pa boste izračun plačilnega razreda prejeli pred prvo položnico. Vsaj ponavadi je tako.

(odgovor članu pikapoka315)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2009 8:03:01   
lenca1
Mi smo vlogo za znižano plačilo vrtca oddali kar v vrtcu in sicer 15 dni pred vstopom v vrtec. Odločbo sem čakala 1,5 mesec. Za prvi mesec sem tako morala plačati polno ceno (80%), ker vrtec še ni dobil odločbe, potem so pa že naslednji mesec naredili poračun.

Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2009 12:10:21   
J.L.
pri nas je odločba o višini plačila, iz občine prišla, še preden je bila mala sprejeta v vrtca. 

(odgovor članu lenca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2009 16:14:17   
Taanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: emaa

Vlogo za znižano plačilo vrtca vsaj pri nas oddajamo na občini (do 15.8. je bilo nam rečeno), vlogo dobiš tudi na spletni strani vrtca, pa še marsikje. Pol pa traja kar nekaj časa, odvisno od občine. Vsekakor pa boste izračun plačilnega razreda prejeli pred prvo položnico. Vsaj ponavadi je tako.

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2009 20:49:59   
tosja
3 mesece

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?