Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ali kateri Romed test ni pokazal nosečnosti t... 19.5.2005 21:40:46
|
|
|
|
anina1
|
To kar naprej premlevamo, pa me vseeno zanima, če kateri Romed test tudi več dni po izostanku menstruacije ni pokazal nosečnosti, čeprav je ta dejansko že bila? Sama sem že toliko zapravila za CB, da sem zdaj prešaltala na Romed. Menstruacije imam zelo neredne. Nazadnje sem jo imela pred 38 dnevi. Seveda sem test naredila že 29 dan menstruacije in je bil negativen, ter ponovno še 34 dan, rezultat isti. Verjetno bo kar prav, a jaz še kr neki upam. Pregled imam šele junija, testa mi pa ni več za delat, mi prinese preveč razočaranja, zato bi rada izvedela le, če ima še katera takšno izkušnjo? Hvala!:(
|
|
|
|
Ali kateri Romed test ni pokazal nosečnosti t... 19.5.2005 21:45:20
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ja in to je Tantra upam,da se ti bo javila. Njej je pokazal baby chack že nosečnost 27.dan romed test kasetni pa ne vem koliko časa še nič. Upa,.da sem ti vsaj malo pomagala. LP in javi ko bo kaj novega. Mojca:sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Ali kateri Romed test ni pokazal nosečnosti t... 19.5.2005 21:47:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Ej, ne vem. Meni je Romed pokazal pozitivno, trije drugi testi (CB, Yes Or No in BC mini) pa negativno....Danes je 42. dan ciklusa, M še ni, zadnji test je bil narejen en teden nazaj. Prav gravža se mi še kak test naredit, ti povem.
|
|
|
|
Ali kateri Romed test ni pokazal nosečnosti t... 19.5.2005 22:06:59
|
|
|
|
anina1
|
Ja, te čisto razumem. sama sem se že ničkolikokrat odločila, da je to zadnji test, pa me pol zmeraj premami. Upanje je preveliko! Groza edin potem, ko je razočaranje še 100x večje! Veliko sreče vsem!
|
|
|
|
Ali kateri Romed test ni pokazal nosečnosti t... 20.5.2005 7:33:42
|
|
|
|
simonas
|
Jaz sem delala CB, ki mi je v prvem pokazal pozitivno. Sicer sem potem še šla parkrat gor pogledat, da preverim, če sem prav videla in druga črtica ni izginila, ampak pokazal pa je drugi dan izostanka. Simona:nosecka:
|
|
|
|
Ali kateri Romed test ni pokazal nosečnosti t... 20.5.2005 7:40:28
|
|
|
|
mala važička
|
jaz sem najprej 3x probala BABYCHECK, pol pa ker kar nisem mogla verjet da nama je uspelo sem probala še ROMED, ki je pokazal negativno. Sploh nisem več vedla a sem ali nisem, tako da sem si potem kupila še CB, ki pa je spet pokazal nosečnost. Pa Romed naj bi bil ful občutljiv pa ni nič pokazal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?