Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kako je s plačilom za vrtec za 2. otroka 27.5.2009 21:29:09
|
|
|
|
Naja31
|
Za brezplačni vrtec za 2. otroka moraš oddati nek poseben formular. A to si oddala?
|
|
|
|
RE: kako je s plačilom za vrtec za 2. otroka 27.5.2009 21:46:08
|
|
|
|
@lina
|
Prva stvar - od kdaj velja odločba. Če velja recimo od danes, ali pa od prvega junija, potem je prav da je starejša v enakem razredu kot do sedaj. S 1.9. pa morate dobiti potem novo odločbo, starejša en razred manj, kot je sedaj, mlajši pa zastonj. Glede na letnico otrok v podpisu starejša še ne gre v šolo, torej bo tako držalo. Ni pa res, da je treba oddati dodaten formular - v ta namen je ministrstvo izdalo pojasnilo vsem občinam in objavilo na svojih spletnih straneh: besedilo sem zbrisala, ker pride preveliko, poglej spodnji link: vir: http://www.mss.gov.si/si/okroznice_obvestila_in_javni_razpisi/predsolska_vzgoja/ okrožnica z dne 11.11.2008
< Sporočilo je popravil @lina -- 27.5.2009 21:47:32 >
|
|
|
|
RE: kako je s plačilom za vrtec za 2. otroka 28.5.2009 7:31:50
|
|
|
|
Gordana-3
|
mi tudi nismo oddali posebni formular. mislim, da je na obeh odločbah bilo napisano, v kateri razred spadata hčerki, vendar je potem na položnici od manjše bil znesek o,oo evrov.
|
|
|
|
RE: kako je s plačilom za vrtec za 2. otroka 28.5.2009 8:06:27
|
|
|
|
pinkiponki
|
Hvala vam za pojasnila
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?