|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako je s plačilom za vrtec za 2. otroka
27.5.2009 21:22:59   
pinkiponki
Danes smo dobili odločbo, da za Tajo plačamo pač po procentih v katerega pademo že sedaj, ker že hodi v vrtec, za Jaša, ki gre v jeseni v vrtec pa 50% cene programa...ali neki tacga, a to pomeni, da drugi otrok sploh nima brezplačnega vrtca????

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako je s plačilom za vrtec za 2. otroka
27.5.2009 21:29:09   
Naja31
Za brezplačni vrtec za 2. otroka moraš oddati nek poseben formular.  A to si oddala?

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2009 21:46:08   
@lina
Prva stvar - od kdaj velja odločba. Če velja recimo od danes, ali pa od prvega junija, potem je prav da je starejša v enakem razredu kot do sedaj. S 1.9. pa morate dobiti potem novo odločbo, starejša en razred manj, kot je sedaj, mlajši pa zastonj. Glede na letnico otrok v podpisu starejša še ne gre v šolo, torej bo tako držalo.

Ni pa res, da je treba oddati dodaten formular - v ta namen je ministrstvo izdalo pojasnilo vsem občinam in objavilo na svojih spletnih straneh:

besedilo sem zbrisala, ker pride preveliko, poglej spodnji link:

vir: http://www.mss.gov.si/si/okroznice_obvestila_in_javni_razpisi/predsolska_vzgoja/ 
okrožnica z dne 11.11.2008

< Sporočilo je popravil @lina -- 27.5.2009 21:47:32 >

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2009 7:31:50   
Gordana-3
mi tudi nismo oddali posebni formular. mislim, da je na obeh odločbah bilo napisano, v kateri razred spadata hčerki, vendar je potem na položnici od manjše bil znesek o,oo evrov.

(odgovor članu @lina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2009 8:06:27   
pinkiponki
Hvala vam za pojasnila

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu Gordana-3)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2009 8:13:26   
bmuc
mislim da ti na odločbi piše da si oproščena plačila. V višini 50% ti plačilo krije država (ta del bi mogla po starem ti plačat, vendar ker je Jaš 2 otrok, ti to krije država), 50% pa še vedno tako kot do sedaj krije občina (MOK). Ni ti treba pisat nobenih prošenj ali kaj podobnega.

Upam, da si me zastopila, drugače me lahko kontaktiraš na zs.

(odgovor članu pinkiponki)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?