|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Malinov čaj
5.6.2009 13:29:00   
šrimpf
tiste, ki ste rodile brez rezanja in šivanja! ali ste poleg pitja tegale čaja tudi masirale presredek?

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 26
8.6.2009 8:01:55   
anika87
Tudi mene to zanima. user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 27
8.6.2009 8:38:48   
TeBo
Mene pa zanima, če ste vse po pitju čaja čutile večje krče maternice? Jaz se namreč približujem 37. tednu in sem ga do zdaj pila samo 2x, večkrat se ga pa zaradi teh krčev nisem upala, ker se bojim, da bi sprožila kakšen predčasni porod? Kakšne so kaj vaše izkušnje?

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 28
8.6.2009 8:49:02   
Chebellca
Jaz ga pijem že 8 dni, pa nimam nekih posebnih krčev, tu in tam me prime kak lažen popadek, enako kot pred pitjem čaja...

(odgovor članu TeBo)
Neposredna povezava do sporočila: 29
8.6.2009 9:28:56   
anabanana1981
Jaz tud ne čutim nobenih krčev,mi je pa kr fajn za pit.Zdej nevem a se količina proti koncu povečuje?Prejšn teden (34T) sm pila po eno skodelco na dan,zdej bom pa zjutri pa zvečer po 1.Pa do konca tko...a bo v redu,kako ga ostale pijete.Presredka si pa nč ne mažem...nevem če bi mi sploh rataluser posted image

(odgovor članu Chebellca)
Neposredna povezava do sporočila: 30
8.6.2009 11:37:36   
Anonimen
Kaka je pa razlika med čajem v Sanolaborju in avstrijskim.

A je lahko katera tako dobra in mi pove priprvo za "kopel" v bideju... verjetno mora biti vroča voda?

(odgovor članu anika87)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
8.6.2009 11:44:50   
anika87
Jaz ga pijem že drugi teden, od začetka 1 šalco zjutraj in 1 zvečer. Počutim se še vedno isto, ne čutim nobenih krčev. Sicer pa je otrok tudi po 37. tednu že donošen, a ne? Tak da, jaz se ne sekiram če bo  malček prej prijokal, saj ga že komaj čakamuser posted image .
Aja, presredek mažem tudi že od takrat ko pijem čaj, z Weledinim oljem, dosežem ga še vedno, samo malo bolj "joga položaj" zavzamem user posted image user posted image user posted image .
Po porodu sporočim kako je bilo user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
8.6.2009 14:51:36   
TeBo
A ima katera kontakt te babice in kranjske porodnišnice, ki svetuje ta čaj?

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 33
8.6.2009 15:33:51   
nati45
pozdravljene user posted image !
pred dobrim mesecem sem postala prvič mamica mali Ivani... čaja iz malinovih listov nisem pila, a sem vseeno rodila brez rezanja presredka. še za klistir ni bilo časa. ob 20h sem šla v porodni blok, babica predre mehur, sledi cca. 7 močnih popadkov in že je bilo na vrsti potiskanje... ob 20:30h sem že slišala jok moje malčice. hotela sem samo povedat, da se da tudi brez tega čaja hitro in brez rezanja presredka rodit. meni so mogoče porodne bolečine omilil dooooolgi, vsakodnevni sprehodi v nosečnosti. vsem želim čim lažji porod in zdrave user posted image . SREČNO!

(odgovor članu TeBo)
Neposredna povezava do sporočila: 34
8.6.2009 15:38:23   
nati45
Aja, še to sem pozabila napisat, da tudi masažo presredka nisem prakticirala. sem pa slišala, da je zelo koristna.

(odgovor članu nati45)
Neposredna povezava do sporočila: 35
8.6.2009 15:40:26   
ronja
Ja. 1. nisem pila čaja, sem pa raztegovala presredek in je glih za glih šlo brez rezanja. Brez vaje po moje ne bi šlo. 2. sem 2x pila ta čaj, pa mogoče parkrat masirala (prej nisem smela, ker sem mela rizično nosečnost), pa tudi rodila brez šivanja.

Sem pa obakrat zelo dolgo rojevala, pri meni to pač traja...

< Sporočilo je popravil ronja -- 8.6.2009 15:41:47 >

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 36
8.6.2009 17:37:32   
*Mojca*
Jaz sem se v prvi nosečnosti nacejala s tem čajem pa ni bilo nič user posted image
Kupla pa sem ga v Cityparku v trgovini Bazlika.

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 37
8.6.2009 18:27:21   
lananai
Jst sem ga začela pit s 36. tednom. Rodila sem 37t 5d, se ful hitro odpirala in dobila le 2 šiva. Pa še brez tega bi mogoče šlo, če mi ne bi na koncu pri iztisu pomagala babica s potiskanjem male iz trebuha. Ker sama pač nisem znala prav potiskat. user posted image
Hočem povedat tole - če je čaj kakorkoli pomagal, sem vesela. Drugače mi je bil pa samo za placebo efekt... in tudi to nekaj šteje. user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 38
8.6.2009 22:21:45   
anika87
Seveda, tudi placebo efekt šteje - samo da pomaga user posted image .

Ronja - kako si pa raztegovala presredek? Jaz samo masiram tako kot piše na listku pri olju. Palec za par cm v nožnico z ostalimi prsti z zgornje strani in potem tako masiram (krožim, rahlo ščipam). A si ti tudi dobesedno raztegovala? Me res zanima, ker bi poskusila, če je kaj na tem... A to pol prst mal v nožnico potisneš in ga "rineš" proti anusu? user posted image

Zala,

(odgovor članu lananai)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?