|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   spol
27.5.2009 7:38:33   
sju
mene je na nuhalni ginekologinja napovedala spol....pa me zanima če se po vaših izkušnjah velikokrat zmotijo?

hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: spol
27.5.2009 8:18:21   
anika87
Pobrskaj malo niže, mislim, da se tema imenuje "kdaj ste izvedele za spol", tam imaš veliko odgovorov (tudi moj, da sem 2x zvedela na NS).

Verjetno se večkrat ne zmotijo, saj če ne vidijo dobro tako povejo, vedno pa po moje obstaja možnost, da te na koncu preseneti dojenček drugega spola, kot ga pričakuješ (vem za 2 primera iz resničnega življenja). 100% po moje ne more biti nihče, je pa lahko zelo prepričan, če se lepo vidi in po moje je to to.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu sju)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2009 9:34:51   
Anja24
Meni pa je na NS rekla, da tako zgodaj spola ne morejo napovedat, da lahko zgolj ugibajo. Pri meni je takrat videla eno liso, ki bi lahko bil lulček...ampak ni bil, ker imamo punčkouser posted image

(odgovor članu anika87)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2009 12:49:52   
marjetica8
Pri meni je na nuhalni napovedal fantka z 80% zanesljivostjo (tko je rekel) in res smo dobili fantka:)

(odgovor članu Anja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.5.2009 12:55:14   
tinas
redko komu povejo za spol na nuhalni, bolj verjetno na morfološkem ultrazvoku. Pravijo pa, da če napovejo fantka, da je ziher, za punčko pa ni tako ziher, ker se lahko lulček kam skrije user posted image .
jaz sem vedela za ziher, ker sem šla na horionsko in je pisalo na izvidu XX user posted image

(odgovor članu marjetica8)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2009 15:55:26   
eva Ana
Na NS mi je bilo rečeno, da je fantek, a so naslednji UZ in morfologija pokazali punčko!

(odgovor članu tinas)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.5.2009 15:57:36   
Anonimen
Tudi meni so napovedali punčko z 80% gotovostjo in imamo punčko. Mi je pa G dejal, da lažje napovejo punčko kot fantka, se pa ne spomnim, kako to na zarodku vidijo.

(odgovor članu eva Ana)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?