|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bolečine po ovulaciji
27.5.2009 7:13:26   
teji
pozdravljene, mam eno vprašanje ovulacijo sem mela 20.5-25.5 no in zdaj že mam grozne bolečine v spodnjem delu trebuha ,od jajčnikov proti tu nekje popku. tako da komaj gremuser posted image user posted image .ali katera ve kaj bi bilo

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 31.5.2009 18:56:16 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: bolečine
27.5.2009 8:31:01   
ursa30
lahko da imaš kakšno vnetje...najbolje da pokličeš svojega G..

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2009 10:00:16   
Taddy78
Mogoče pa imaš komaj sedaj Ovulacijo...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2009 11:11:27   
teji
ja sem sla kupit tester za o in glej ga zlomka 2 črtici tk da gremouser posted image user posted image user posted image samo mojga počakam

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.5.2009 11:20:04   
Taddy78
No super...sedaj pa res hitro user posted image

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2009 14:40:58   
tamicena
živjo,
a so boleči jajčniki oz občutek, kot da jih čutim mogoče znak nosečnosti. Menza mi namreč zaostaja že 10 dni, CB je negativen, edini tako rahlo  vrtoglavico čutim in ščemenje v jajčnikih.

Kaj pravite?

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.5.2009 18:12:25   
Taddy78
Mogoče pa M sploh ne bo in so te bolečine ki jih imaš tudi pri tebi znak O user posted image

(odgovor članu tamicena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.5.2009 21:45:50   
mokca
čer!
lp punce,bodoče mamice.
sem se tudi jaz opogumila,da se vam javim na prvi raport v tem postu!!!user posted image
Tudi mi delamo že 4 krog na user posted image .
in ko berem,sva v istem šahu-tako se temu reče.user posted image jaz sem M imela 4.5.09,ov. imam na 16 dan M.torej 19.5. in sva pridno.....3 dni po tem me je začelo pikati na obeh jajčnikih..malo zategovalo,boli me malo križ.in me še danes.boli križ na momente in pika.
M moram dobit najprej 30.5. ali najkasnej 3.6.09 IN upam ,da je ne bo.user posted image

Imam že enega razgrajača,2,5 leti.rabila sva  16 mesecev,zanosila po laparo,takoj.
naredila vse preiskave,tako da lahko kat.kaj svetujem.delam tudi  v bolnici,...pa porka duš,se znakov niti približno ne spomnim.tistih zgodnjih.
naj povem samo to,da kaj tipičnega ni bilo,razen izostanek M in to špikanje.ki pravijo da je čist normalno.nobenih slabosti,joškice so počasi rastle,nič kaj preveč boleče.in pa ja,glava me je bolela in spat nisem mogla,za to tudi pravijo da je značilno.zaradi porasta hormonov.

tako da upam na dober rezultat.ne želim si čez vso to ceremonijo še 1x,pa ni hudga,ubija to čakanje da prideš do G da se naročiš na preiskavo,.....vmes zboliš,....čas pa leta pa bežijo.

me sprejmete med sebe????user posted image

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2009 9:12:32   
teji
no mi smo pridnouser posted image no danes se je iz jajčnikov predstavilo tk kod da bi me eden skoz za maternico grabuuser posted image

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.5.2009 17:00:23   
soncica12
hey, mokca! me pa zanima, če slučajno veš, koliko časa po tem, ko zanosiš, se pojavijo glavoboli?? verjetno je takrat tudi test že pozitiven, kajne?

(odgovor članu teji)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2009 21:54:43   
mokca
čer,
glavoboli,kaj hitro okoli dneva ko bi mogla dobit M,vlekli so se mi poln cel 4 teden,najintenzivnejši pa so bili 5 teden.pa spat nisem mogla,ponoč.zaradi hormonov je baje to normalno.
upam da sem kaj pomagala.

Upam,da se najinem sinčku aprila pridružijo še ene iskrive očke.

(odgovor članu soncica12)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.5.2009 11:26:18   
soncica12
hvala! tečke M naj nebi dobila sicer šele okrog 13.6. zadnji teden ali še malo več pa sem imela obupne glavobole, s katerimi nisem nikoli imela težav! ampak verjetno so posledica česa drugega, glede na to da je še dva tedna do nepričakovanja.
hvala in lep pozdravček!;)

(odgovor članu mokca)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.5.2009 6:17:30   
teji
no tu nekje 6.6 pričakujemuser posted image  ampak mene je čist zaprlo bolečine v sp trebuha še kar izcedek ga niuser posted image

(odgovor članu soncica12)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?