mokca
|
čer! lp punce,bodoče mamice. sem se tudi jaz opogumila,da se vam javim na prvi raport v tem postu!!! Tudi mi delamo že 4 krog na . in ko berem,sva v istem šahu-tako se temu reče. jaz sem M imela 4.5.09,ov. imam na 16 dan M.torej 19.5. in sva pridno.....3 dni po tem me je začelo pikati na obeh jajčnikih..malo zategovalo,boli me malo križ.in me še danes.boli križ na momente in pika. M moram dobit najprej 30.5. ali najkasnej 3.6.09 IN upam ,da je ne bo. Imam že enega razgrajača,2,5 leti.rabila sva 16 mesecev,zanosila po laparo,takoj. naredila vse preiskave,tako da lahko kat.kaj svetujem.delam tudi v bolnici,...pa porka duš,se znakov niti približno ne spomnim.tistih zgodnjih. naj povem samo to,da kaj tipičnega ni bilo,razen izostanek M in to špikanje.ki pravijo da je čist normalno.nobenih slabosti,joškice so počasi rastle,nič kaj preveč boleče.in pa ja,glava me je bolela in spat nisem mogla,za to tudi pravijo da je značilno.zaradi porasta hormonov. tako da upam na dober rezultat.ne želim si čez vso to ceremonijo še 1x,pa ni hudga,ubija to čakanje da prideš do G da se naročiš na preiskavo,.....vmes zboliš,....čas pa leta pa bežijo. me sprejmete med sebe????