|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj dat v kovček
26.5.2009 13:07:45   
soraia
prvič gremo na morje z enoletnim otrokom, in ker se čas dopusta že zelo bliža, me zanima, kaj vse moramo vzet s sabo za našega sončka, od oblek, zdravil,...

Res nebi rada kaj pomembnega doma pozabila.

hvala za pomoč.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj dat v kovček
26.5.2009 13:32:49   
danijela in taja
jaz sem bla lani z enoletnico prvič na morju...in bom rekla to ....bli smo v zadru....v prikolici v kampu....
če še je aptamil obvezno vzemi dovolj....naša ga je še jedla...sem rekla da ji bom dajala nekje do enega leta kot so  mi priporočali   ...in sem, rekla glih par dni pred morjem je bla 1. leto in sem rekla na morju še da ne bomo preizkušali neki novga...in sem se uštela ..za dva dni mi je zmankal...obrnal smo cel zadar,,,,blo me je strah k majo eni res alergije ne vem kake na kravje mleko...in še pot nazaj in vse ...lekarn miljon smo obrnal in ne vem kaj vse...to je to...
drugo ..vlažilni robčki ...pazi enkrat več sem jih porabla ziher....pa sladoled ...pa to pa ono...skoz neki in sem jih šla kupit...svinjsko dragi ..en paket skor tulk kot sem dala pri nas v sparu kupim paket 6x...xxl v sparu pampersove.....uglavnem zelo dragi so bli dol........tko da letos vlečem res ogromno količino
potem za na plažo sunjoy(mislim da se tko napiše)ker je svetovno...maš ga v senci...lahk not zadrema...odprt je da ni prevroče...lahk ga obračaš sam...ful jih je mel to ko so mel male otroke...zelo priporočljivo...majo v sparu,hofru,športnih trg...stane ene 15 eurov...
potem linex(proti driski )nujno,calpol (vročina)calgel(za zobke),za kašelj sirup,veliko različnih faktorjev krem za sončenje,proti komarjem za mazat in za štekat(kje bote nevem),prašek za oprat te cote ki se po pol ure umažejo....
fredov obroč ...ker je tko fajn ..zelo jim je všeč....ti ne rabipš skrbet ...daš gor in je res varen...pa sam tko mal miga in ga nosi sem in tja ti pa tko lepo okol plavaš....
čeveljci za v vodo....ker jih ponavadi zelo pika in povsod drsi ker je mokro in tiste alge pa to...zelo fajn
velik klobuk,slamnik,kapo z pokritim vratom,z šiltom za v vodo.....(kjub temu da se borte od 12-3 skrili)
če ne spi veliko čez dan se bo zelo zamotil z malim bazenčkom pred nevem čem bote...stajico če še ne hodi...
seveda pa nujno kar je njegovo najljubše povšter,ninica,duda,flaška,najljubši kosmiči.jogrti,nevem karkoli pač ne veš če boš dol dobila....
senčnik za na voziček...še bi se lahko kej spomnla ampak to so stvari ki jih res moraš m,et.....in nisem mogla brez njih....

za deseto obletnico sva prejela najlepše darilo.....najino sončico Tajo

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2009 20:02:52   
hubi
Jaz ne znam pakirati in vzamem skoraj vso omaro in kozmetiko, lekarno. Pa še mirne vesti grem od doma.user posted image

(odgovor članu danijela in taja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2009 20:17:53   
Anonimen
me zanima, kaj vse moramo vzet s sabo za našega sončka, od oblek, zdravil,...

Pomembna od zdravil so tista, ki jih pogosteje jemlje (recimo alergija), jaz vzamem se dve svecki za prvo silo. Nekje mi ni fajn jemat zdravil, ki se bodo vozila pol dneva po neki vrocini v prtljazniku, saj naj bi bila naceloma na hladnem in je bolje, da jih kupis v lokalni lekarni in tam das direkt v hladnilnik.

Sicer je kolicina prtljage in to, kaj je nujno, odvisno od tebe same. Za sebe vzamem par majic, par kratkih hlac, natikace in cevlje in je ze skoraj konec, gre vse v rocno prtljago aviona, bejba pa vzame ni da ni user posted image , ko se pakira sama. Pri eno leto starem otroku nisem jemala nekaj veliko, smo pa takrat imeli pralni stroj na razpolago, ce bi se zmanjkalo cistih oblej. Obvezen je klobucek in tanka majcka za v vodo, da ga ne opece.

Od ostalih stvari pa-igrac nismo jemali, niti za na plazo ne, ker se pri enem letu ni igrala na plazi. Najraje se je namakala v morju, ampak to sem jo drzala kar v rokah, niti slaufa ni rabila. Samo to je cisto odvisno od otroka, kaj mu je vsec in v cem uziva. Saj vidis ze doma, ko se kopa, kaj mu je ljubo.
Je pa pri enem letu ravno shodila, tako da se bolj kot morja spomnim pjace user posted image  in kako sem jo lovila.

.

(odgovor članu soraia)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2009 22:40:14   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: soraia

prvič gremo na morje z enoletnim otrokom, in ker se čas dopusta že zelo bliža, me zanima, kaj vse moramo vzet s sabo za našega sončka, od oblek, zdravil,...

hvala za pomoč.

no mi pakiramo vsak vikend...pa ti lahko iz izkušenj povem...naša ima tudi 13 mesecev...

najprej preverimo če imamo ninico in dudo...brez tega ne zna spat he he...pa plenice...pač kolikor jih porabi...ali pa kupiš tam...odvisno za koliko dni greste...stolček za hranjneje je tudi naš sopotnik...antilop je super za vožnjo...

glede plaže...kako posodico in fredov obroč...kamenčki so pa zakon...samo jih res daje v posodico in nazaj...klobuček in majčko z rokavčki...da ni preveč izpostavljena sončku...pa tako malo daljšo...da ji skrije še ritko...

obleko tako kot za doma, pri hrani s seboj jemljemo stekleničko za večerno mleko...

lekarna: svečke ali sirup za zbijanje vročine, fiziološka, Bepanthen, krema za ritko

in to je to...manj ko človek komplicira bolje je...je pa res, da sedaj predvsem hodimo in raziskujemo svet...in je to največja zabava zanjo...

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu soraia)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...
Čigave so stopinje v snegu?
photo
Prepoznavanje stopinj v snegu je zanimiva in poučna igra, o stopinjah se lahko pogovarjamo kar na sprehodu.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?