|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prosim za odgovore
26.5.2009 10:41:31   
Anonimen
imam par vprašanj zato bi vas prosla za pomoč.
noseča sem 15 t. pogosto me boli v želodcu,tišči in boli na dotik v sredini potem pa na levo stran.bila sem že pri zdravniku vendar me je samo pretipal in rekel da je želodec in da mi ne more kaj dati.včasih me boli bolj včasih pa sploh ne.a ima katera podobne težave?peče me tudi kislina predvsem zvečer,donat,mleko mi ne pomagata.vzamem pač kak rutacit tisti mi še nekak ublaži.
skrbi me tudi ker zadnje čase opažam ko grem na blato je tako bolj svetlo rjavo bolj tekoče ..ni pa driska.je normalno to?berem namreč da večina piše o zaprtju.
prosim za kakšen nasvet in hvala vam!
skrbi me da nebi bilo z mojimuser posted image kaj narobe.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prosim za odgovore
26.5.2009 12:02:10   
anika87
Anonimna, pobrskaj malo nazaj (jaz zdaj nimam časa iskat) je bila že ena tema o teh bolečinah v trebuhu, pa so pisale, da so mele krčne žile po trebuhu. Preberi tisto temo, mogoče najdeš kake povezave s tvojimi bolečinami.
Glede zgage - mislim, da je bilo tudi pred kratkim tukaj nekje napisanega, da mleko sploh ne pomaga (čeprav so včasih res rekli, da naj bi...). Tudi jaz sem vzela Rutacid, čeprav malokdaj, ker nisem imela veliko problemov. Drugače pa mislim, da pomalo večkrat jej in ne kislih stvari. Mislim, da imaš malo nižje temo z naslovom zgaga, poskrolaj dol.
Za blato ti zdaj ne vem odgovorit, ampak v nosečnosti tolk hormoni delajo, da verjetno to ni nič nenormalnega...
Upam, da sem ti kaj za prvo silo pomagala.
Lp in da težave čimprej minejo ter srečno nosečnost do konca želim.

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2009 12:16:02   
Anonimen
hvala anika87.
sem prebrala že vse te forume.
hvala vseeno.
lp

(odgovor članu anika87)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2009 13:10:44   
fusia
Če ti pomaga Rutacid potem imaš očitno težave z želodcem. Morda bi lahko jemala tudi kakšen Ultop ali kaj takega, samo to se moraš zmeniti z zdravnikom. KOlikor vem to tudi predpisujejo nosečnicam, če je potrebno.
Jaz sem drugače tudi daleč od zaprtja user posted image , ampak to predpisujem stranskim učinkom magnezija, ki ga kar veliko popijem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2009 13:28:28   
Anonimen
Ja, jst sm tut mela take bolečine do cca 20 tedna, pol so pa počasi izzvenele do tam nekje 25 tedna. Je bla pa to včasih tako huda bolečina, da mi je kar sapo zapiral. Zdej sm user posted image   34 tednov, pa je vse ok.

(odgovor članu fusia)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2009 14:10:15   
Anonimen
hvala ste me kar potolažile, samo da čimprej mine.
je pa res da občasno pijem tablete magnesol zato mogoče da je blato bolj tekoče.
hvala.
lepo nosečnost vsem!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2009 18:52:34   
tulpek
Enako je bilo pri meni in občasno mi je še vedno zelo neprijetno v želodcu. Kislina se pa tako samo stopnjuje. In po svojih izkušnjah bi rekla, da mleko prej škoduje kot pomaga.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

spanje v vrtcu
frufru

Ali imajo vaši otroci leto pred vstopom v šolo možnost spanja v vrtcu?

po kosilu ima celotna skupina počitek (45%)

Po kosilu se umirijo na ležalnikih, kdor ne želi se lahko potiho igra (22%)

V skupini imajo ležalnike za otroke, ki si želijo počitka (16%)

spanje ni predvideno (17%)

Število vseh glasov: 77

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!