Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
TA VIKEND AKCIJA POLICIJE 19.5.2005 15:00:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Mislim da bi morali vsi vedno pazit ne pa samo ob akcijah policije,sam poglej časopise pa boš vidla kolko je že mrtvih,da ne rečem med motoristi. Moj sine je prav včeraj imel majhno prometno nesrečo. Starejši gospod ni upošteval znaka za prednost,pa še mokra cesta spolzka in je trčil vanj. Na srečo razen straha in razbitega blatnika ni bilo nič hujšega.
|
|
|
|
TA VIKEND AKCIJA POLICIJE 19.5.2005 15:04:57
|
|
|
|
tjaga
|
Neva, se strinjam s tabo, tale poziv je le dodatek k stalni pozornosti, ki naj bi jo namenjali udeleženci v prometu (ni važno kakšne sorte udeleženec). Za tvojega pa :angel: in :rozica: . :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
TA VIKEND AKCIJA POLICIJE 19.5.2005 15:49:23
|
|
|
|
mtd
|
ej, tajga kk pa ti to veš, a nisi že enkrat opozarjala na neki podobnega al sem pa jaz zamešala imena:zmeden2: no, fajn, le naj jih primejo, norce, ki divjajo in ogrožajo ljudi mimo naše hiše eni tak žgejo, ko da je avtocesta, pa smo v vasi doma:(
|
|
|
|
TA VIKEND AKCIJA POLICIJE 19.5.2005 15:54:20
|
|
|
|
tjaga
|
Dobila po mejlu, pa posredujem naprej. Ja, tudi pri nas jo po cesti sekajo kot nori. In če hočem iti na sprehod, moram malo manj kot sto metrov ob glavni cesti hodit, me je včasih strah kot hudič, da ne bi blo kaj narobe. Sploh ko kakšen šlepar mimo prihrumi. :kava::kuza::kava::kuza:
|
|
|
|
TA VIKEND AKCIJA POLICIJE 19.5.2005 16:52:51
|
|
|
|
Magi*
|
bi bilo dobro, če bi večkrat takole "strašili" po mejlih. sam enih se tudi to ne prime. žal.
|
|
|
|
TA VIKEND AKCIJA POLICIJE 19.5.2005 17:12:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Pri nas ta akcija traja že cel teden...pa bo tja do 22. maja (relacija LJ-Kočevje). Policisti postavljajo radarje predvsem na območjih, kjer se je zgodilo največ prometnih nesreč. Z radarjem merijo 6 ur na dan - 2 uri dopoldne, 2 uri popoldne in 2 uri zvečer. Ure so vedno različne. Jaz podpiram takšne akcije. Pred 3 leti so se v našem kraju ubili v 14 dneh 3 mladi motoristi - 3 moji prijatlelji :((
|
|
|
|
TA VIKEND AKCIJA POLICIJE 19.5.2005 18:22:59
|
|
|
|
kimi
|
Bomo pazili hvala sicer pa saj nismo taki norci:)-
|
|
|
|
TA VIKEND AKCIJA POLICIJE 19.5.2005 18:46:46
|
|
|
|
tinatona
|
Mislm da bi mogl met te akcije kr skoz... Je pa res da sm jest še bl frišna voznica (bo julija eno leto kar mam izpit) in vozim še full po omejitvah... Bomo vidl, upam da bom skoz taka :) . LP Tina
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?