|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Izkušnje s klimo
25.5.2009 13:25:40   
gogabojan
Mene pa zanima, kakšne izkušnje imate s klimo???????

Sicer se zelo zanimam za vgradno klimo, ki jo bomo tudi kupili, toda danes je tako vroče, da bi si kar omislila do takrat eno prenosno klimo, ki stane samo 80 evrov.

Upam da bi zdržala do nakupa prave klime.

Zato sprašujem, katera je najboljša vgradna klima.
Tako slabosti kot dobre lastnosti nas zanimajo.

Hvala za odgovore.

Lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Izkušnje s klimo
25.5.2009 13:30:28   
LUNA83
Ojla,.. prenosno ti odsvetujem,...midva sva imela preden sva kupila navadno klimo za na zid prenosno,... tako ki daš cev ven ali v dimnik ali skozi okno naprimer,.. in je blo grozno sploh ni hladila!!! Pa je bla takrat med dražjimi,... če si bil čisto raven nje je blo še nekako hladno,..dva mestra stran pa kot da ni nič. Nato sva šla kupit v italijo navadno klimo za na zid ki je stala full malo cca 250 eurou in jo imava že kar nekaj let in pridno ohlaja 50m2 brez problema. Ne dajaj fullll denarja za ful drage klime,ker ni neke velilke razlike razen mogoče v ful hudem dizajnu,..ker so ene že kot slike,...

Čakamo +

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2009 13:42:06   
mini11
Mi imamo tudi vgradno klimo in smo zadovoljni. Moj ima v službi prenosno pa je zelo podobno kot da je ne bi imel, ker res slabo hladi. Če pa že kupujete klimo bi pa jaz vseeno malo pogledala na kakovost. Sicer so morda nekoliko dražje takšne, ki imajo vgrajeno toplotno črpalko
(mi mamo od LG), vendar se ti potem to zelo pozna pri porabi električne energije. Predvsem zato, ker si pozimi z njo tudi grejemo stanovanje. Tam pred decembrom sploh ne vklopimo centralne, ker taka klima greje in hladi komot 100 kvadratov.

Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2009 13:43:22   
Najaa
Prenosno ti niti pod razno ne svetujem. Midva sva jo tud imela kakšen teden doma, pol sva jo pa vrnila. Najbolj blesavo je, da moraš tisto cev dat skozi okno, pa ful je glasna klima. Greje ali hladi pa nič. Če že, raje takoj vgradno.

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2009 13:47:05   
nuala
Mi zivimo v malo toplejsem podnebju( 2,5 meseca temperatura ne pade pod 40 stopinj ), kjer je klima res potrebna.
Jo pa skoraj ne prizigamo podnevi, ponoci pa, kadar je notranja tempretatura prostorov visja od 27 stopinj.
Kupili smo vgradno klimo, skoraj najcenejso, kar so jih imeli. Imamo samo eno masino, pa je za nasih 60kvm stanovanja cisto dovolj.

Prenosne klime ti ne priporocam ker je nerodna in slabo hladi.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2009 16:00:52   
gogabojan
Pozdravljene.

Najprej hvala za odgovor. Prenosna klima odpade. Je tudi moj dragi to rekel.

Bo potrebno vgradno kupiti. Dobra ideja LUNA83. Na italijo pa sploh pomislila nisem.

Mislim no, mi imamo 34 stopinj trenutno notri. Pa ventilator dela na veliko. Moj user posted image je čisto prešvican.

Kako pa je z vgrajevanjem klime????? So gratis montaža klime ali ste si morale same poiskati mojstra za to?????

Bo treba res kupiti čimprej, celo danes mogoče klimo, ker to je NEVZDRŽNOOOOOOOOO.

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2009 16:12:34   
sonce21
Sem tudi sama letos nabavila vgradno klimo Coolwex, inverter, stala me je 700 e, od tega 240 e montaža, prav iz tega razloga, ker imamo user posted image . sedaj si veselo hladimo, vse prijateljice hodijo k meni na kavouser posted image . smo si pa pred časom, ko se je nenadoma shladilo z njo zjutraj greli, skratka same pohvaleuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2009 20:31:50   
Lunanai*
Mi imamo Fujitsu klimo malo več kot 1 leto in smo ful zadovoljni. Je pa inverter, kar pomeni, da ne hladi nekaj časa na ful, potem pa nič, ampak ves čas po malem dohlaja, kar je za družino z dojenčkom (naša je 7 mesecev) zelo fajn. Tko da inverter res priporočaam. Če pogledaš malo po katalogih boš videla, da so cene brez montaže in z njo. Mislim, da je montaža ene 150 evrov, všteto je pa (vsaj pri nas je blo) 5 metrov notranjih cevi (od notranje do zunanje enote) in prevrtavanje sten, skratka vse, kar rabiš. Mislim, da je prekomplicirano, da bi jo sam montiral (pri nas je eden visel skozi okno, drugi ga je pa za noge držal, ko sta montirala :).

(odgovor članu sonce21)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2009 10:36:54   
Taddy78
Samo prenosne ne...midva sva 4leta nazaj dala zanjo (takšna velika je, kupljena v Big bangu) nekaj čez 600evrov, pa je za en k****....ruži tako, da je ne moreš imeti v sobi ki bi si jo rad ohladil, imela sem jo vklopljeno po 4.ure, pa se je soba ohladila za samo 3 stopinje (pri 30 stopinjah se to ravno ne pozna), ko sem jo ugasnila, je v pol urah bila spet ista temperatura...

tako da tudi jaz priporočam vgradno!

(odgovor članu Lunanai*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2009 11:22:45   
sanja nk.
Daleč najboljše in kakovostne so klime Panasonic, mi uporabljamo samo te...
Kakšne izkušnjeuser posted image ...ja odlično se boš ohladila user posted image , pa samo prenosne ne , ker je polno težav z njimi...
Kupi takšno ki je inverterska, da pozimi še greje, pa super so tudi te ionizatorji...za boljše počutje user posted image ..
slaba lastnost je samo ta, da je večja cena za elektriko user posted image , drugih se zdajle ne spomnimuser posted image ...
lp

Neposredna povezava do sporočila: 10
5.6.2009 11:31:56   
kalbo
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

Kakšne izkušnjeuser posted image ...ja odlično se boš ohladila user posted image , pa samo prenosne ne , ker je polno težav z njimi...
Kupi takšno ki je inverterska, da pozimi še greje, pa super so tudi te ionizatorji...za boljše počutje user posted image ..
slaba lastnost je samo ta, da je večja cena za elektriko user posted image , drugih se zdajle ne spomnimuser posted image ...
lp

To praviš zato, ker jo imaš in ti je pač všeč, al maš kake konkretne podatke o tem?

Bohnedaj prenosne klime in bohnedaj poceni sranja, ena srednja vrednost bo taprava.

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.6.2009 11:34:58   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Lunanai*
Mi imamo Fujitsu klimo malo več kot 1 leto in smo ful zadovoljni. Je pa inverter, kar pomeni, da ne hladi nekaj časa na ful, potem pa nič, ampak ves čas po malem dohlaja, kar je za družino z dojenčkom (naša je 7 mesecev) zelo fajn. Tko da inverter res priporočaam. Če pogledaš malo po katalogih boš videla, da so cene brez montaže in z njo. Mislim, da je montaža ene 150 evrov, všteto je pa (vsaj pri nas je blo) 5 metrov notranjih cevi (od notranje do zunanje enote) in prevrtavanje sten, skratka vse, kar rabiš. Mislim, da je prekomplicirano, da bi jo sam montiral (pri nas je eden visel skozi okno, drugi ga je pa za noge držal, ko sta montirala :).

Podpišem user posted image user posted image user posted image Tudi za gretje je odlična user posted image

(odgovor članu Lunanai*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.6.2009 11:37:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.

Gospod, ki nam je prodal in prišel zmontirat Fujitsu, drugače dela tudi s Panasonicovimi in je pri pogajanju okrog ponudbe povedal, da tam plačaš samo ime, so pa recimo Fujitsu enako kvalitetne, samo cenejše, ker ni firma visokozvenečega imena.

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 13
5.6.2009 11:42:35   
vanilla
Mi imamo Panasonic - inverter. Dela krasno, v prehodnih letnih obdobjih si z njo grejemo, poleti hladimo.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 14
26.6.2009 8:30:46   
mala zirafa
Panasonic, fujitsu ali mitsubishi so ene boljših klim.Več denarja več muzike.Vse ostalo za 200-300 evrov je en shit, po par letih ti začne moč klime pešat in slabo delat.

(odgovor članu vanilla)
Neposredna povezava do sporočila: 15
17.7.2009 16:49:29   
amanuz
Uf, zdaj ste me pa čisto prestrašile, sem namreč imela v mislih eno prenosno klimo, tako z integrirano cevjo (ima kdo izkušnje s tem?), ohlajat pa bi morala samo en prostor cca 20 m2. Zdaj pa vidim, da jo vsi odsvetujete user posted image .

DALJAVA NAS LOČUJE, BLIŽINA PA MNOŽI.
*Amadej 31.12.2005
*Nuša 20.8. 2008

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?