|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in koža
19.5.2005 13:01:51   
enaena
Ali katera ve ali nosečniški hormoni povzročajo več mozoljev ali manj?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Nosečnost in koža
19.5.2005 13:03:17   
tinkamiška
Pri enih več pri drugih pa manj:zmeden: Jst mam zdej ravno tri take podkožne in upam, da se ne bojo več ponavljali:grrr:

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Nosečnost in koža
19.5.2005 13:03:28   
Linda25
Hmmm, dobro vprašanje - tudi mene zanima. Verjetno pa je odvisno, tako kot nosečniški znaki.

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Nosečnost in koža
19.5.2005 13:16:19   
Udb
Jaz jih imam ful, rdeče, boleče,...grozno! Huje kot v puberteti!! Tako da mi je G predpisala kremo na recept - Skinoren (edina dovoljena v nosečnosti) - po dobrem tednu uporabe je stanje veliko boljše!!

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Nosečnost in koža
19.5.2005 13:29:17   
Margareta

Živjo,

jaz imam tako kožo kot bi me čebele popikale po vratu in dekolteju:(
pa je menda tudi to eno od normalnih stanj, menda pride do tega zaradi hormonov. Pa ti:hudicek: sploh ne izginejo.

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Nosečnost in koža
19.5.2005 13:31:54   
darjatimci
Enim se polepša enim pa ko pravijo predhodnice,hormončki podivjajo.

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Nosečnost in koža
19.5.2005 15:53:31   
Jančika_
Meni je prve tri mesece tak ven sekalo, da bi se najraje zjokala, potem se je pa koža sčistila in v življenju nisem imela lepše.

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Nosečnost in koža
19.5.2005 18:57:02   
mujcek
Jaz sem vedno imela tiste črne pikice, pa tu in tam še kakšnega rdečega; odkar sem :nosecka: se mi je koža zelo izboljšala, prav tako imam tudi lepše nohte (se mi ne lomijo in delijo) :)

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Nosečnost in koža
20.5.2005 11:03:24   
A & T
Jaz sem na zacetku nosecnosti in se mi je koza lepo scistila, pred tem sem pa imela precej necisto kozo. Upam, da bo tako ostalo tudi v naslednjih mesecih, saj se zdaj kar z veseljem pogledam v ogledalo.

Cao...:kuza:

(odgovor članu enaena)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.