|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Imate občasno varstvo?
25.5.2009 12:38:17   
2ursae
ima katera od vas dogovorjenega kaj takšnega? V mislih imam tako varuško, ki pride, ko jo potrebuješ, za par uric, se pravi ne v smislu dnevnega varstva kot alternativa vrtcu.
Ali vam funkcionira in kakšna je cena na uro?

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 25.5.2009 14:56:46 >

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: občasno varstvo
25.5.2009 13:56:21   
Ribica **
v LJ so cene od 4-5€/uro, odvisno koliko otrok in kdaj. Menda pa ena varuska iz Trebnjega racuna 6€/uro + potne stroske, pride pa kamorkoli, ce mora prit samo za uro ali dve ima pa se visjo tarifo - mi je razlagala ena mamica iz Grosuplja. Tako da ugotavljam, da s(m)o v Lj se ugodni user posted image  

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2009 14:09:15   
Anonimen
v grosuplju, občasno varstvo 2-3evre.

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 25.5.2009 14:57:36 >

(odgovor članu Ribica **)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2009 22:30:25   
mulan
Mi pa damo 10 eurov user posted image  Madonca, ste ponekod poceni. Čuva pa oba in je zelo zanesljiva + sama da spat in potolaži, če je ponoči kaj narobe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2009 0:52:42   
anckabancka
Ja, imamo varuško za občasno večerno varstvo - povprečno 1x tedensko. Za varstvo 3 otrok dobi 5€/h.

Ponosna mamica petih fantkov :)

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2009 6:48:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: anckabancka

Ja, imamo varuško za občasno večerno varstvo - povprečno 1x tedensko. Za varstvo 3 otrok dobi 5€/h.

in kje to???? in na tvojem domu?user posted image

(odgovor članu anckabancka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2009 21:47:01   
2ursae
kakšna pa je ta logika okoli cene: je cena nižja če ti pride na dom ali če otroka pripelješ k njej? Jaz razmišljam v smeri, da je dražje, če pride k tebi, ker je to za njo bolj sitno.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.5.2009 10:14:15   
Anonimen
lej glede cen ne vem...in nisem rekla nič o "tej logiki" pač zanima me kje ima to varstvo in če je na njenem domu....nič druga....
jaz vem zase kaj in kako.....za druge ne vem...

< Sporočilo je popravil Bmwjka -- 27.5.2009 10:15:01 >

(odgovor članu 2ursae)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
28.5.2009 0:51:58   
Ribica **
Bmw-jka, take pac cene v LJ so. Ce dobis preko studenta za etiketiranje ali deljenje letakov 3.50-4€/uro, menda ne bo ena studentka delala miljonkrat bolj odgovorno delo za manj denarja. Sezam je imel pred dvemi leti ceno 3,60€/uro, s tem, da ima ponavadi Sezam najnizjo - pa so imele varuske neke preizkuse in tecaje opravljene. In velika vecina obcasno varstvo izvaja na otrokovem domu, ne na svojem, sploh studentke. Razna obcasna organizirana varstva v LJ so pa se drazja.

Pa sklepam, da k anckibancki pride varuska domov, ker je to za vecerno varstvo (vsaj meni) edino logicno. Otrok pozna svojo posteljo in tako dalje - je navajen neke rutine.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
28.5.2009 0:52:45   
Ribica **
IZVIRNO SPOROČILO: 2ursae

kakšna pa je ta logika okoli cene: je cena nižja če ti pride na dom ali če otroka pripelješ k njej? Jaz razmišljam v smeri, da je dražje, če pride k tebi, ker je to za njo bolj sitno.

Lahko doma niti nima pogojev.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2009 0:57:23   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: mulan

Mi pa damo 10 eurov user posted image  Madonca, ste ponekod poceni. Čuva pa oba in je zelo zanesljiva + sama da spat in potolaži, če je ponoči kaj narobe.

to je meni nekak normalna cena za tako odgovorno delo....user posted image  za 3 eure in malo, bi se resnično vprašala, kakšen interes ima ta varuška na dolgi rok in kako se potrudi, da dobi to delo vedno znova in znova...pri neki družini seveda....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu mulan)
Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2009 6:47:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR

Bmw-jka, take pac cene v LJ so. Ce dobis preko studenta za etiketiranje ali deljenje letakov 3.50-4€/uro, menda ne bo ena studentka delala miljonkrat bolj odgovorno delo za manj denarja. Sezam je imel pred dvemi leti ceno 3,60€/uro, s tem, da ima ponavadi Sezam najnizjo - pa so imele varuske neke preizkuse in tecaje opravljene. In velika vecina obcasno varstvo izvaja na otrokovem domu, ne na svojem, sploh studentke. Razna obcasna organizirana varstva v LJ so pa se drazja.

Pa sklepam, da k anckibancki pride varuska domov, ker je to za vecerno varstvo (vsaj meni) edino logicno. Otrok pozna svojo posteljo in tako dalje - je navajen neke rutine.

a si prebrala dober njen post????user posted image
za 3 otroke plača 5evrov!
mislim da v lj so cene višje!!!

(odgovor članu Ribica **)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
28.5.2009 9:09:50   
2ursae
jaz sem zdaj dobila eno, simpatično, in sva se glede cene dogovorili na 5€/uro. Čuvala bo pa 2 otroka s tem, da bom jaz doma, tako da lahko vskočim, če bo kakkšen problem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
28.5.2009 11:34:30   
Zofy
Jaz imam punco (študentko), ki sicer dela v jaslih in ima ceno 4€/h. Seveda ji dam vedno še kaj zraven, zaokrožm navzgor. Zaenkrat tamale še ni dala spat, jo pa ponoči oz. zvečer potolaži, ko se prebudi in jo nazaj uspava.
Aja, smo v Lj.

Svet je poln lepote, ko je srce polno ljubezni.

(odgovor članu 2ursae)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?