Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ste imele slabost in druge znake kljub SS 25.5.2009 10:39:40
|
|
|
|
florecita
|
Slabost je zelo dober znak zate. Ko sem jaz letala na urgenco-tudi zaradi izcedkov- me je g. prvo vprašala če mi je kaj slabo. No, meni ni bilo sploh slabo, le prsa se me bolela-to res. Ampak samo kakšen teden, potem se je pa počasi umirjalo... recimo da so me nehale bolet kakšna 2 tedna pred SS... slabo mi pa sploh ni bilo tako da to ne vem. So pa punce napisale da so ti znaki prisotni še mislim da kakšen teden, dva po odmrtju ploda ali kakorkoli... ni pa seveda nujno, da vsak izcedek vodi v SS! loterija, ni kaj. Skušaj se čim manj obremenjevat, ker itak na koncu nimamo nobenega vpliva, karkoli že je. Vem pa, da je težko-preverjeno. no, želim ti srečo
|
|
|
|
RE: Ste imele slabost in druge znake kljub SS 25.5.2009 10:50:50
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: florecita So pa punce napisale da so ti znaki prisotni še mislim da kakšen teden, dva po odmrtju ploda ali kakorkoli... Pri tretjem splavu je bilo tudi pri meni tako, torej slabost še dva tedna po abraziji. Ampak je pa bila to rahla slabost, ne tista prava. Pri prvih dveh splavih mi sploh ni bilo nič slabo, medtem ko mi je bilo v uspelih nosečnostih zelo slabo. Pri meni je očitno neka povezava, ni pa nujno pri vseh tako. Sisi77, srečno .
|
|
|
|
RE: Ste imele slabost in druge znake kljub SS 4.6.2009 16:33:55
|
|
|
|
fusia
|
Če pride do odmrtja ploda je še vedno možno imeti nosečniške znake, ker te znake (slabost, boleča prsa ipd) povzroča posteljica, ki se lahko razvija še nekaj časa potem, ko plod že odmre. Vseeno pa je po moje bolj verjetno, da je vse v redu, če ti je slabo. Pri meni so se sicer znaki nehali, ko je plod odmrl, čeprav pri drugem splavu najprej ni bilo nobene krvavitve.
|
|
|
|
RE: Ste imele slabost in druge znake kljub SS 10.6.2009 10:34:45
|
|
|
|
ronja
|
Prvič mi NI bilo slabo in sem imela ss. Naslednjih 2x MI JE BILO NORO slabo in sem obakrat rodila. Baje je malo manjša verjetnost za ss, če ti je slabo, ker to pomeni, da imaš dovolj nosečniških hormonov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?