|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   jogurt, skuta - katera?
24.5.2009 9:48:02   
sneska
Nazadnje nam je P rekla, da lahko že začenjam dajat jogurt in skuto. Pa sem jo pozabila vpršati, katero priporoča. Verjetno je najbolje začeti z navadnim jogurtom?!:)

Zdavnaj sneg je skopnel
veter topel zavel.
Zdaj nas greje toplo sonce.
Ptički gnezda grade,
nežno kljunčkajo se,
saj pomlad v deželo je prišla.
JUHUHUUUUUUUUUUUU
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: jogurt, skuta - katera?
24.5.2009 10:59:46   
nuala
Ja, jaz sem definitivno za navadne, polnomastne jogurte in skute. Lahko pa dodajas sadje ali zelenjavo ( banane, jabolka, breskve, drobno ribano korenje, bucke,...) brez sladkorja.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu sneska)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2009 12:32:35   
ksenija12
Mi smo po priporočilih naše pediatrinje začeli s polnomastnimi jogurti in skutkami - tistimi čisto navadnimi- od MU-in še danes jih ne zamenjata za nobeno drugo (bistveno manj zdravo skutko...:) Jaz ti priporočam, da štartaš z navadnim jogurtom, pa boš videla.

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu nuala)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2009 13:57:55   
sneska
Ja, tako sem danes zjutraj tudi naredila. V lonček sem odlila 1,5 dl mu navadnega 3,5% jogurta in zmlete češnje ter dodala še malo češnjevega presnega soka s sokovnika. Ma, sem bla tako presenečena, ko je toliko v prvo pojedla. Tako da ji bo verjetno kar všeč. :)

Zdavnaj sneg je skopnel
veter topel zavel.
Zdaj nas greje toplo sonce.
Ptički gnezda grade,
nežno kljunčkajo se,
saj pomlad v deželo je prišla.
JUHUHUUUUUUUUUUUU

(odgovor članu ksenija12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2009 20:06:19   
vrtnica123
Sneska a lahko vprašam pri katerem mesecu si začela z jogurti?

(odgovor članu sneska)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2009 20:23:34   
Anonimen
Verjetno je najbolje začeti z navadnim jogurtom?!:)

Da.

(odgovor članu sneska)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?