Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: jogurt, skuta - katera? 24.5.2009 10:59:46
|
|
|
|
nuala
|
Ja, jaz sem definitivno za navadne, polnomastne jogurte in skute. Lahko pa dodajas sadje ali zelenjavo ( banane, jabolka, breskve, drobno ribano korenje, bucke,...) brez sladkorja.
|
|
RE: jogurt, skuta - katera? 24.5.2009 12:32:35
|
|
|
|
ksenija12
|
Mi smo po priporočilih naše pediatrinje začeli s polnomastnimi jogurti in skutkami - tistimi čisto navadnimi- od MU-in še danes jih ne zamenjata za nobeno drugo (bistveno manj zdravo skutko...:) Jaz ti priporočam, da štartaš z navadnim jogurtom, pa boš videla.
|
|
RE: jogurt, skuta - katera? 25.5.2009 13:57:55
|
|
|
|
sneska
|
Ja, tako sem danes zjutraj tudi naredila. V lonček sem odlila 1,5 dl mu navadnega 3,5% jogurta in zmlete češnje ter dodala še malo češnjevega presnega soka s sokovnika. Ma, sem bla tako presenečena, ko je toliko v prvo pojedla. Tako da ji bo verjetno kar všeč. :)
|
|
RE: jogurt, skuta - katera? 26.5.2009 20:23:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Verjetno je najbolje začeti z navadnim jogurtom?!:) Da.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?