|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   podaljšanje porodniške in vrtec
23.5.2009 17:53:29   
ČebelicaMaja
Imam eno vprašanje- dobili smo naš željeni vrtec (s 1.9.), katerega je res težko dobiti in tudi ni v njem skoraj nič odpovedi- sedaj bi morala oddati vlogo za podaljšanje porodniške in me zanima, kaj se npr. zgodi, če mi porodniško podaljšajo- verjetno bodo tu zapolnili skupine in bomo mi padli v kako drugo enoto?

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: podaljšanje porodniške in vrtec
23.5.2009 18:14:02   
NEVA-1
Lahko plačujete rezervacijo, ampak te možnosti nimajo povsod

(odgovor članu ČebelicaMaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2009 21:17:34   
Tisana
Enostavno pošlješ kopijo odločbe o podaljšanju in skladno s pravilnikom, otroka mesto v vrtcu čaka do tistega dne. Nobenih rezervacij ne potrebuješ, nič ne rabiš komplicirat,... Če ti bodo podaljšali, pokliči ali še bolje odidi osebno v vrtec in s sabo seveda odnesi odločbo o podaljšanju.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu NEVA-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2009 0:01:03   
ČebelicaMaja
Tisana, pa morda veš, če te čaka mesto prav v določeni enoti (katero smo si želeli in kjer imamo že ta starejšo punčko)? To, da te čaka mesto vem, toda se bojim, da te premestijo v drugo enoto-vsaj tako se je zgodilo eni znanki v okolici Ljubljane...

Življenje je plamen, ki dogoreva, toda vsakič, ko se rodi otrok, znova zažari. (George Bernard Shaw)

(odgovor članu Tisana)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2009 0:05:39   
Anonimen
Ja,samo jaz mislim, da vrtec vseeno plačaš,tud če si na porodniški še z otrokom.Nekdo mora plačat njegovo mesto.user posted image Rezervacije so samo med poletnimi počitnicami, med letom jih ni. In so tudi plačljive. Niso pa v vseh vrtcih.

Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2009 11:29:36   
ČebelicaMaja
bi tudi plačali, samo da obdržimo mesto v prav tej enoti, v katero smo sprejeti in kamor hodi že ta starejša... hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.5.2009 19:59:35   
Sisy
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Ja,samo jaz mislim, da vrtec vseeno plačaš,tud če si na porodniški še z otrokom.Nekdo mora plačat njegovo mesto.user posted image Rezervacije so samo med poletnimi počitnicami, med letom jih ni. In so tudi plačljive. Niso pa v vseh vrtcih.

nič ne plačaš.govorim iz lastnih izkušenj. Če si v vrtec sprejet ti mesto na podlagi odločne "šparajo" - tako kot je napisala Tisana.

Jaz sem hčerko lani vpisala v vrtec, porodniško sem imela podaljšano do oktobra pa so mi rekli da se moje mesto špara in tako je tudi bilo.

Verjetno pa veste da dokler je porodniška podaljšana otroka tako ali tako ne smete vključiti v vrtec .

najina skraužlana sreča: Sara, 10.8.2007

je 1.8.2009 dobila bratca Marka

pa imamo dva levčka :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2009 12:34:38   
Tisana
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy

IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

nič ne plačaš.govorim iz lastnih izkušenj. Če si v vrtec sprejet ti mesto na podlagi odločne "šparajo" - tako kot je napisala Tisana.

Jaz sem hčerko lani vpisala v vrtec, porodniško sem imela podaljšano do oktobra pa so mi rekli da se moje mesto špara in tako je tudi bilo.

Verjetno pa veste da dokler je porodniška podaljšana otroka tako ali tako ne smete vključiti v vrtec .
 Točno tako. Kar se pa tiče tega, v kateri oddelek oz. skupino bo otrok vključen, je bilo v našem primeru tako, da je pupa ostala v isti skupini. Pri nas je že v pogodbi o določitvi medsebojnih pravic in obveznosti staršev... pisalo, v katero skupino se vključi otrok. Če se ne motim, imajo vsi javni vrtci isto obliko te pogodbe.

V mladosti zamujenih norosti ne more nadomestiti vsa modrost starosti. (Bertrand Russel)

(odgovor članu Sisy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2009 8:26:34   
matejka34
Pozdravljena! A mi lahko prosim poveste, kako je bil rešen problem? Sem v podobnem položaju...

Hvala..

Neposredna povezava do sporočila: 9
26.5.2009 22:05:54   
ČebelicaMaja
evo...danes smo podpisali pogodbo, sem o težavi povprašala prav pomočnico ravnateljice- mesto nas bo čakalo (če seveda sploh dobim podaljšano), prav v skupini, kjer je sprejeta. Ni treba nič rezervacije plačevat.

(odgovor članu matejka34)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Kako kupite nov avto?

Z gotovino. (36%)

Na kredit. (39%)

Na lizing. (20%)

Denar mi posodijo starsi. (5%)

Število vseh glasov: 9239

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!