|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Antibiotiki
23.5.2009 16:00:04   
T3JK4
Pozdravljene!

Že nekaj časa se trudiva na user posted image , pa še nisva uspela.
Ta mesec sva pridnouser posted image , vendar mojega ciklusa še ni konec. Tako, da niti ne vem, če je bil ta krog uspešen. V tem času pa sem zbolela, zdravnik pa mi je predpisal antibiotike. Kaj se lahko v takem primeru zgodi?

Hvala za vaše odgovore in lep dan vam želim.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Antibiotiki
23.5.2009 16:11:51   
Anonimen
Nič

(odgovor članu T3JK4)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2009 16:20:30   
zebra
Načeloma se ne more zgoditi nič....saj četudi si user posted image , kar ti zelo želim, potem zarodku antibiotiki tako zgodaj ne morejo škoditiuser posted image

Sicer odvisno kateri so ampak tudi na zanositev največkrat nimajo vpliva...pa vso srečo za user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2009 16:37:45   
SaaS
Zdravniku povej, da si mogoče noseča, ker določene antibiotike lahko ješ med nosečnostjo, ne pa vseh.

Če ti, ki jih je predpisal, niso vredu, ti jih bo zamenjal.

Od zdaj naprej, ko delata na otročku, ti priporočam, da za vsako stvar pri zdravniku ali v lekarni poveš, da obstaja verjetnost, da si noseča. Ker je veliko zdravil, ki jih ne priporočajo med nosečnostju, tudi tistih brez recepta.

Pa uspešno user posted image

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2009 17:55:31   
T3JK4
Zebra, hvala na tolažbi. In tudi tebi SaaS na ideji, kako zdravniku lepo povedat user posted image
Po eni strani prav upam, da je bil ta krog neuspešen, po drugi strani bi bilo pa lepo če bi bilo ravno obratno.
Še enkrat obema hvala.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.