|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mene pa nekaj zanima
19.5.2005 9:41:14   
S22
Prvo vas lepo pozdravljam.M bi morala prit 17.5. pa je ni, ne duha ne sluha o njej. Pa sem prej naredila test(SERATEC DIRECT),bil je neg.:((. Pa me zanima če je ta test vredu.Ga ne poznam ravno,pa me zanima ce ga je ktera kdaj uporabla?
LP
Mogoče pa kaj bo, če pa ne zdaj bomo pa še naprej veselo :sloncek::sloncek:.:)-
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Mene pa nekaj zanima
19.5.2005 9:42:19   
baguSka
Ne poznam.:zmeden:

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Mene pa nekaj zanima
19.5.2005 9:44:09   
Linda25
Sonja,

z veseljem bi ti pomagala, pa tega testa res ne poznam. Ampak ne glede na to, če je v prodaji je verjetno tudi o.k. Če :hudicek: ne dobiš, test ponovi.

Držim pesti zate.

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Mene pa nekaj zanima
19.5.2005 9:45:42   
biba77
Poznam ga, samo, ker sama se nisem :nosecka: in sem ga delala, ko nisem zanosila, ti ne znam povedat, koliko je ali ni boljsi od ostalih.
Vem, da je ena pisala o njem (nic slabega), samo se ne morem spomnit, katera? :zmeden2::zmeden2::zmeden2:

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Mene pa nekaj zanima
19.5.2005 11:32:58   
Azaleja
Jaz sem od sodelavke v službi slišala, da je ta test čisto o.k. Njej je pokazal pozitivno že dva dni pred M. Imela je zelo neredne cikluse.

Držim :miska::miska::miska:!!!

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Mene pa nekaj zanima
19.5.2005 11:36:50   
biba77
Kako pa ji je pokazal 2 dni prej, ce je imela neredne M? Saj ni vedela, kdaj jo mora dobit? :zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Mene pa nekaj zanima
19.5.2005 11:40:04   
Azaleja
Sorry, :ups:...tiskarski škratek. Imela je redne cikluse na 28-29.dni.

Lp,
Azaleja :rozica:

(odgovor članu S22)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?