|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   prebavne motje ali začetek poroda?
22.5.2009 8:12:52   
sanya
Čao!

Včeraj sem stopila v 38.teden. Sem imela CTG, ki pa ni pokazal popadkov (no čist rahli hribčki so bili ampak nič konkretnega). Danes zjutraj ob 4 pa se je začelo šraufanje v želodcu in driska. Driske nisem imela celo nosečnost, danes sem pa že od 4 ure na wc-ju. Me samo šraufa in šraufa, tudi user posted image je veliko bolj živahen kot ponavadi, saj verjetno čuti da se nekaj dogaja v želodcu.. Imam tudi rahle krče v spodnjem delu, na wc pa moram ene3x v 1 uri, sem opazila.

Kaj mi svetujete?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: prebavne motje ali začetek poroda?
22.5.2009 8:15:53   
higuys
Kaj mi svetujete?

da se odpraviš v porodnišnico, ko bodo  "krčki" na 5 minut.  user posted image  Lahek porod in zdravega otočka

(odgovor članu sanya)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2009 8:58:17   
Splišni
Tud jaz mislim, da se začenja. Jaz bi šla kar v P ali pa vsaj poklicala za mnenje.

(odgovor članu higuys)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2009 10:47:39   
Eillish
Morda pa gre za čiščenje telesa pred porodom. Isto se je namreč dogajalo z mano dan pred porodom. Kot so ti svetovale predhodnice, pojdi na pregled in srečno!

(odgovor članu sanya)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2009 11:45:00   
t5t6
Moj drugi porod: zjutraj (dva dni pred rokom) se zbudim in mi šeravfa po trebuhu, neprestano me je tiščalo na WC in ni mi šlo za jest, pa sem rekla se grem pokazat. Sestra mi izmeri popadke in reče to ne bo nič saj nimate nobenega popadka, potem pa me zdravnik pregleda in mi reče, da ne smem niti na WC več, ker bom tam rodila. No in čez pol urce sem res rodila, popadkov pa sploh nisem imela, ful čudno. Tako, da če filing govori, da se nekaj dogaja se rajši pojdi pokazat.

(odgovor članu Eillish)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.6.2009 10:56:15   
Splišni
Očitno je bil začetek poroda.

(odgovor članu t5t6)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.6.2009 13:28:53   
anika87
No super, zanimivo za vedet... jaz tudi razmišljam kako bom vedela...
Sicer pa že kar komaj čakam, da me začne šravfat user posted image

Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23)

Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila.
Zala,

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?